platinum
verified
plus

Даниела Каменова Учител

ул. „Доспат“ , София, България map
до Мадарската градинка, близо до Петте кьошета
Бихте ли искали детето Ви да влезе в мечтаната гимназия? Преподавател съм по български и литература, работя с ученици, които имат проблеми с отличната подготовка и напрежението покрай изпитите и им помагам да са уверени и да постигнат отлични оценки на изпита с лекота и да влязат в мечтаната гимназия без излишен стрес. Моят различен подход включва конкретни типови насоки и готови модели и стратегии, които учениците лесно могат да приложат стъпка по стъпка в обучението си. Искате ли да научите повече?
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4908 пъти
Посетители: 2249
Последно онлайн: 10.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български език

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски Университет "Св. Климент Охридски" София Българска филология Бакалавър 2001
Допълнителна информация и професионален опит за Даниела Каменова

Кой сте Вие?

Вие сте родител на седмокласник, който учи редовно и мечтае да постигне максимален резултат на Националното външно оценяване, за да има свободата да избира училището и специализираната паралелка, в която да се запише.

 Какви проблеми имате?

 Ученикът Ви изпитва колебания и съмнения относно материала, който взимат по български език  и литература в клас и самият той подозира, че може би работата и обясненията там не са достатъчни, за да се представи перфектно на изпитите. Труди се, но въпреки това се оказва, че допуска грешки на тестовете, преразказите и така наречените тези. Изпитва безпокойство и стрес от всичко, което му предстои през новата учебна година, и понякога дори се обезверява, че може и да не постигне мечтания резултат.

 От какво се нуждаете?

Това, от което има нужда сега Вашият седмокласник, са правилни и работещи стратегии на обучение в спокойна и ведра среда, където да му  бъде обяснено върху какво да се съсредоточи и какво да игнорира.

Нуждаете се от спокойствие и увереност, че всичко, което може да се падне на Вашия седмокласник, е вече упражнено и напълно разбрано.

Вашето дете има нужда от типово формулирани изречения, които лесно може да следва и да развие изказа си за писане на тези и преразкази, а после да прояви и свобода на изразяване.

Вашето дете има нужда от систематизирано взимане на материала с акцент върху типовите въпроси на Националното външно оценяване и въпросите, върху които ще го изпитват в училище, а решаването им ще му гарантира успех.

Вашето дете се нуждае от място, където да се  чувства чудесно и да идва с нетърпение и настроение, защото знае, че тук винаги може да зададе своя въпрос и да получи достъпен отговор и решение на своя проблем.

Седмокласникът Ви има нужда от фокус в обучението и от това да преодолее всички вътрешни бариери, които му пречат да постигне своя голям успех.

То има нужда от някого, който да го държи отговорен по време на учебния процес и да следи дали стриктно изпълнява задачите си, без да се притеснява, че ще бъде критикуван или съден.

Не на последно място Вашето дете има нужда от умни съмишленици, а и конкуренти, с които да се съизмери и от които да научи нови начини на изразяване, пък дори и с които да станат добри приятели.

Заповядайте заедно да преминем по пътя към мечтаната гимназия! :)

Изпрати съобщение
до Даниела Каменова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ