platinum
verified
plus

Даниела Каменова Tutor

ул. „Доспат“ , София, България map
до Мадарската градинка, близо до Петте кьошета
Бихте ли искали детето Ви да влезе в мечтаната гимназия? Преподавател съм по български и литература, работя с ученици, които имат проблеми с отличната подготовка и напрежението покрай изпитите и им помагам да са уверени и да постигнат отлични оценки на изпита с лекота и да влязат в мечтаната гимназия без излишен стрес. Моят различен подход включва конкретни типови насоки и готови модели и стратегии, които учениците лесно могат да приложат стъпка по стъпка в обучението си. Искате ли да научите повече?
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
Bulgarian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 4941 times
Visitors: 2264
Last online: 26.03.24
Преподава по Teaching Price

Literature lessons and courses

NEA
Candidates high school
Graduates - Exams
още »
grade 5 - 8
grade 9 - 12
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
price negotiable

Bulgarian language lessons and courses

NEA
Candidates high school
Graduates - Exams
още »
grade 5 - 8
grade 9 - 12
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
price negotiable
Education City Specialty Degree Class
Софийски Университет "Св. Климент Охридски" София Българска филология Бакалавър 2001
Additional information and experience за Даниела Каменова

Кой сте Вие?

Вие сте родител на седмокласник, който учи редовно и мечтае да постигне максимален резултат на Националното външно оценяване, за да има свободата да избира училището и специализираната паралелка, в която да се запише.

 Какви проблеми имате?

 Ученикът Ви изпитва колебания и съмнения относно материала, който взимат по български език  и литература в клас и самият той подозира, че може би работата и обясненията там не са достатъчни, за да се представи перфектно на изпитите. Труди се, но въпреки това се оказва, че допуска грешки на тестовете, преразказите и така наречените тези. Изпитва безпокойство и стрес от всичко, което му предстои през новата учебна година, и понякога дори се обезверява, че може и да не постигне мечтания резултат.

 От какво се нуждаете?

Това, от което има нужда сега Вашият седмокласник, са правилни и работещи стратегии на обучение в спокойна и ведра среда, където да му  бъде обяснено върху какво да се съсредоточи и какво да игнорира.

Нуждаете се от спокойствие и увереност, че всичко, което може да се падне на Вашия седмокласник, е вече упражнено и напълно разбрано.

Вашето дете има нужда от типово формулирани изречения, които лесно може да следва и да развие изказа си за писане на тези и преразкази, а после да прояви и свобода на изразяване.

Вашето дете има нужда от систематизирано взимане на материала с акцент върху типовите въпроси на Националното външно оценяване и въпросите, върху които ще го изпитват в училище, а решаването им ще му гарантира успех.

Вашето дете се нуждае от място, където да се  чувства чудесно и да идва с нетърпение и настроение, защото знае, че тук винаги може да зададе своя въпрос и да получи достъпен отговор и решение на своя проблем.

Седмокласникът Ви има нужда от фокус в обучението и от това да преодолее всички вътрешни бариери, които му пречат да постигне своя голям успех.

То има нужда от някого, който да го държи отговорен по време на учебния процес и да следи дали стриктно изпълнява задачите си, без да се притеснява, че ще бъде критикуван или съден.

Не на последно място Вашето дете има нужда от умни съмишленици, а и конкуренти, с които да се съизмери и от които да научи нови начини на изразяване, пък дори и с които да станат добри приятели.

Заповядайте заедно да преминем по пътя към мечтаната гимназия! :)

Изпрати съобщение
до Даниела Каменова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ