Регистрирай се
5.0
image
0889 595 011
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Даниела Големанова Учител

бул. „България“ 50 , 1404 София, България map
до кръстовището на бул.България и бул. Гоце Делчев
0889 595 011
Учител - педагог с дългогодишен опит в преподаването на индивидуални уроци по английски език, съобразени с учебната програма на българското училище, и по португалски език /Португалия/ по португалска учебна система, специално разработена за чужденци .
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Португалски език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1240 пъти
Посетители: 642
Последно онлайн: 08.02.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
10 лв.
45мин.

Уроци по Португалски език

още »
15 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Даниела Големанова
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София История, с педагогически профил Магистър 1990
СУ "Св. Климент Охридски" София Право Магистър 2000
Допълнителна информация и професионален опит за Даниела Големанова

Като учител-педагог преподавам частни уроци по английски език, индивидуално обучение, на ученици от всички възрасти и възрастни - начинаещи. Опитът ми в частното индивидуално обучение по английски език е над 19 години. Подготовката е съобразена с желанието и потребностите на учащия, с учебната програма и системата на обучение в училище. Набляга се в подготовката на правилното структуриране на речта, произношение, правопис и правоговор на английски език. Уроците се провеждат през седмицата в работни дни след 18.30ч., както и в събота и неделя по предварително уговорено време. Възможни са индивидуални уроци он лайн в конферентна видео връзка по Skype или друга дигитална платформа по предварителна уговорка за времето на провеждане и продължителността на урока.

В преподаването на португалски език работя по оригинална португалска система за изучаване на португалски език. Учебниците са от португалски автори, въз основа на система, разработена специално за изучаване на португалски език от чужденци. В резултат на перфектното владеене на португалския език в индивидуалните уроци се набляга на правилно произношение без диалект, на правилния словоред в португалската реч, характерна за Португалия, на основни граматически правила, обяснени от португалски филолози.  Уроците се провеждат през седмицата в работни дни след 18.30ч., както и в събота и неделя по предварително уговорено време. Възможни са индивидуални уроци он лайн в конферентна видео връзка по Skype или друга дигитална платформа по предварителна уговорка за времето на провеждане и продължителността на урока.

 

 

Изпрати съобщение
до Даниела Големанова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ