verified
plus

Даниела Г. Tutor

София, България
Учител - педагог с дългогодишен опит в преподаването на индивидуални уроци по английски език, съобразени с учебната програма на българското училище, и по португалски език /Португалия/ по португалска учебна система, специално разработена за чужденци .
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
Portuguese
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 3765 times
Visitors: 1498
Last online: 07.02.24
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
още »
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Adults
Beginners
Mid level
20 lv.
45min.

Portuguese lessons and courses

Graduates - Exams
Candidate students
grade 9 - 12
още »
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
25 lv.
45min.
Extra skills на Даниела Г.
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
СУ "Св. Климент Охридски" София Право Магистър 2000
СУ "Св. Климент Охридски" София История, с педагогически профил Магистър 1990
Гимназия "Христо Ботев" Стара Загора Хуманитарна насоченост с усилено изучаване на англ.език Гимназия 1982
Португалски лицей "Жозина Машел" Мапуто, Република Мозамбик Горен курс на средно общообразователно училище Гимназия 1979г.
Additional information and experience за Даниела Г.

Като учител-педагог преподавам частни уроци по английски език, индивидуално обучение, на ученици от всички възрасти и възрастни - начинаещи. Опитът ми в частното индивидуално обучение по английски език е над 19 години. Подготовката е съобразена с желанието и потребностите на учащия, с учебната програма и системата на обучение в училище. Набляга се в подготовката на правилното структуриране на речта, произношение, правопис и правоговор на английски език. Уроците се провеждат през седмицата в работни дни с начален час 19.00ч., както и в събота, неделя и почивни празнични дни по предварително уговорено време. Възможни са индивидуални уроци он лайн в конферентна видео връзка по Skype, Zoom или друга дигитална платформа по предварителна уговорка за времето на провеждане и продължителността на урока.

В преподаването на португалски език работя по оригинална португалска система за изучаване на португалски език. Учебниците са от португалски автори, въз основа на система, разработена специално за изучаване на португалски език от чужденци. В резултат на перфектното владеене на португалския език в индивидуалните уроци се набляга на правилно произношение без диалект, на правилния словоред в португалската реч, характерна за Португалия, на основни граматически правила, обяснени от португалски филолози.  Уроците се провеждат през седмицата в работни дни с начален час  19.30ч., както в събота, неделя и празнични дни по предварително уговорено време. Възможни са индивидуални уроци он лайн в конферентна видео връзка по Skype, Zoom или друга дигитална платформа по предварителна уговорка за времето на провеждане и продължителността на урока.

 

 

Изпрати съобщение
до Даниела Г.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ