Register
5.0
image
0886 423 244
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 3 потребители
platinum
verified
plus

Даниела Туджарска Tutor

ж.к. Люлин - Център, София, България map
близо до метростанция Люлин
0886 423 244
Подготовка за КАНДИДАТСТВАНЕ.Дистанционно и на място обучение по пеене, начално пиано и солфеж за ваше улеснение през тежкия период. Нека не прекъсваме развитието си и да продължим заниманията си от своя дом. Обадете ми се , за да ви подготвя за кандидатстване във ВУЗ или средните училища, както и за предстоящите телевизионни реалита и конкурси. Всички мои ученици явили се на конкурси се връщат с първа награда.Време е и вие да осъществите мечтите си и да стъпите на голямата сцена.
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
Italian
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 3831 times
Visitors: 2255
Last online: 26.10.20
I teach Teaching Price

Singing lessons

още »
price negotiable

Piano lessons

price negotiable

Guitar lessons

още »
30 lv.
60min.

Lessons and courses in Vocal art

още »
price negotiable

Jazz singing

още »
price negotiable

Rock singing

още »
price negotiable

Pop singing

още »
price negotiable

Solfeggio lessons

още »
price negotiable

Tambura Lessons

още »
30 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" София Поп и джаз пеене Магистър
Additional information and experience за Даниела Туджарска

Имам дългогодишен опит както като изпълнител, така и като преподавател по пеене, солфеж и пиано. Работя с малки и големи ученици. Работя по конкретните им проблеми. Старая се заниманията да са полезни и интересни, като разчупвам стандарта. 

 

Отнасям се с отговорност към работата си и се старая всеки  да остане доволен и с всеки следващ час да напредва по малко.

 

Предлагаме обучение по пеене, китара, тамбура, укулеле, солфеж и начално пиано. Уроците ще ви помогнат да придобиете правилни певчески навици, интонационна точност, обща сценична и музикална подготовка, пеене с инструментал, импровизиране, избор на подходящ репертоар. Заниманията са индивидуални по поп, рок, джаз пеене, R&B, соул и др. стилове, които ще ви помогнат да усвоите правилната техника за развиване на гласа и увеличаване на диапазона. Те са съобразени с вашето свободно време и ще ви помогнат да се подготвите за предстоящите конкурси, кастинги, студийни записи, телевизионни и др. публични изяви. Ако ми оставите своите контакти, ще се свържа с вас за по-подробна информация. Ще се научите как да си акомпанирате на китара, тамбура и укулеле. Ще развиете техническите си умения и ще се запознаете с особеностите на различните стилове. Ще изпълнявате различни по сложност упражнения етюди и пиеси. Ще се научите да свирите по ноти и таблатура. Ще се научите да импровизирате и солирате в различни стилове като поп, джаз, латино, рок, хеви метъл, хард-рок, ритъм енд блус и други. Залагаме на качествено и конкурентно обучение с разчупена методика. Подготвяме за кандидатстване в средните и висши музикални училища както в страната така и в чужбина! Ще ви подготвим по желание и по солфеж и теория на музиката, важна част от музикалното обучение.

 

Очакваме ви с нетърпение да ви помогнем в музикалното ви израстване! 

 

Не се двоумете и ни звъннете или ни пишете на мейл. Повече информация на voxstudio.eu!

 

Възможност за дистанционно обучение за тези които не са от София. Очаквам ви!

Gallery на Даниела Туджарска
Изпрати съобщение
до Даниела Туджарска
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ