gold
verified
plus

Цветослава Иванова Учител

Иван Вазов, 1408 София, България map
Метро до НДК, ЕС, трамваи 1,6,7
От десет години френският език и френското козе сирене присъстват активно в живота ми. След като имах щастието да уча и живея във Франция, работя активно с езика в най-различни сфери. Една от тях е преподаването, тъй като вярвам, че това е език, който не само се учи, а и преживява.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 5235 пъти
Посетители: 2743
Последно онлайн: 15.05.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Френски език

Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
1 - 4 клас
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
35 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново Преводач + френска педагогика Бакалавър
Université catholique de l'Ouest Angers, France Linguistique appliqué Бакалавър
Université libre de Bruxelles Bruxelles, Belgique Linguistique appliqué Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Цветослава Иванова

      За мен:

На 31 години съм, занимавам се с френски език от 15 години, общо взето половината ми живот:). Била съм част от семейството и традициите на Профилирана езикова гимназия „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч, след което завърших Великотърновски университет Св. св. Кирил и Методий с профил приложна лингвистика и педагогика, също така съм учила и живяла във Франция и Белгия . Освен частен учител съм и заклет преводач към две преводачески агенции. Отделно работя съвместно с българска печатница, с която печатаме книги за френски издателства и съответно за френския книжен пазар. С няколко думи, обичам всичко свързано с френския език, културата, изкуството, храната, модата и красивите градове и пейзажи на Франция.:) 

    Работен процес:

Работя чрез индивидуално оценяване на нивото на справяне на ученика, темпото с което се движи и начинът по който възприема работния процес, според това изготвям и неговата лична учебна програма.  

Ако сте ученик и учите по конкретен учебник се движим по него + допълнителни материали. Ако сте начинаещ предлагам учебници по които да работим, можете да си ги закупите или да ви пращам аз снимкови материали. Работните часове минават във взимане на нови уроци, граматика, правим контолни, диктовки, преводи и проверяваме домашното заедно, за да затвърдим наученото. При децата включвам понякога допълнителни материали и тестове от платформата "Уча се", за представяне на уроците на разбираем и интересен за учениците език.

Преподавам на хора от всякаква възраст, имам ученици от 4 до 50 годишна възраст. Обучението може да бъде индивидуално, полуиндивидуално (до 2ма, 3ма човека). Имам ученици от френската гимназия, от "Виктор Юго" от Френския институт, на които не им е допаднало груповото обучение и не се чувстват уверени в знанията си. Подготвям също за сертификат на DELF (PRIM, JUNIOR/SCOLAIRE, TOUT PUBLIC).

За онлайн обучението ползвам платформите: Viber, Skype, WhatsApp, Telegram, FaceTime, Google Meet.

 

Цена на урок:

35лв - 40 мин 
45лв - 60 мин
70лв - 1ч30мин

(Ако урокът се провежда при обучаемия, се заплаща допълнителна сума, според местоположението му.)

 

Изпрати съобщение
до Цветослава Иванова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ