Регистрирай се
5.0
image
0883 232 311
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
platinum
verified
plus

Цветослава Иванова Учител

Иван Вазов, 1408 София, България map
0883 232 311
От десет години френският език и френското козе сирене присъстват активно в живота ми. След като имах щастието да уча и живея във Франция, работя активно с езика в най-различни сфери. Една от тях е преподаването, тъй като вярвам, че това е език, който не само се учи, а и преживява.
Място:
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1679 пъти
Посетители: 938
Последно онлайн: 18.02.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Френски език

още »
15 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново Преводач + френска педагогика Бакалавър
Université catholique de l'Ouest Angers, France Linguistique appliqué Бакалавър
Université libre de Bruxelles Bruxelles, Belgique Linguistique appliqué Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Цветослава Иванова

      За мен:

Изучавам френксия език от 14 години. Била съм част от семейството и традициите на Профилирана езикова гимназия „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч, след което завърших Великотърновски университет Св. св. Кирил и Методий с профил приложна лингвистика и педагогика, също така съм учила и живяла във Франция и Белгия . Освен частен учител съм и заклет преводач към две преводачески агенции. Отделно работя съвместно с българска печатница, с която печатаме книги за френски издателства и съответно за френския книжен пазар. С една дума обичам всичко свързано с френския език, културата, изкуството, храната, модата и красивите градове и пейзажи на Франция.:)  

    Работен процес:

Работя чрез индивидуално оценяване на нивото на справяне на ученика, темпото с което се движи и начинът по който възприема работния процес, според това изготвям и неговата лична учебна програма.  

Няма нужда да купувате учебници и тетрадки, осигурявам материали по които работим в часовете. Работните часове минават във взимане на нови уроци, граматика, правим контолни, диктовки и проверяваме домашното заедно, за да затвърдим наученото. Използвам допълнителни материали и тестове от платформата "Уча се", за представяне на уроците на разбираем и интересен за учениците език. Преподавам на хора от всякаква възраст, в момента имам ученици от 13 до 45 годишна възраст. Обучението може да бъде индивидуално, полуиндивидуално.

  Подготовям за всички нива на френски + подготовка за изпити за ниво (DELF, DALF).    

Цена на урок:

15лв за 45 мин. /20лв. за 60 мин.

 

Изпрати съобщение
до Цветослава Иванова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ