gold
verified
plus

Цветослава Иванова Tutor

Иван Вазов, 1408 София, България map
Метро до НДК, ЕС, трамваи 1,6,7
От десет години френският език и френското козе сирене присъстват активно в живота ми. След като имах щастието да уча и живея във Франция, работя активно с езика в най-различни сфери. Една от тях е преподаването, тъй като вярвам, че това е език, който не само се учи, а и преживява.
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
French
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 5185 times
Visitors: 2717
Last online: 05.02.24
Преподава по Teaching Price

French lessons and courses

Graduates - Exams
Candidate students
grade 1 - 4
още »
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
35 lv.
45min.
Education City Specialty Degree Class
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново Преводач + френска педагогика Бакалавър
Université catholique de l'Ouest Angers, France Linguistique appliqué Бакалавър
Université libre de Bruxelles Bruxelles, Belgique Linguistique appliqué Бакалавър
Additional information and experience за Цветослава Иванова

      За мен:

На 31 години съм, занимавам се с френски език от 15 години, общо взето половината ми живот:). Била съм част от семейството и традициите на Профилирана езикова гимназия „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч, след което завърших Великотърновски университет Св. св. Кирил и Методий с профил приложна лингвистика и педагогика, също така съм учила и живяла във Франция и Белгия . Освен частен учител съм и заклет преводач към две преводачески агенции. Отделно работя съвместно с българска печатница, с която печатаме книги за френски издателства и съответно за френския книжен пазар. С няколко думи, обичам всичко свързано с френския език, културата, изкуството, храната, модата и красивите градове и пейзажи на Франция.:) 

    Работен процес:

Работя чрез индивидуално оценяване на нивото на справяне на ученика, темпото с което се движи и начинът по който възприема работния процес, според това изготвям и неговата лична учебна програма.  

Ако сте ученик и учите по конкретен учебник се движим по него + допълнителни материали. Ако сте начинаещ предлагам учебници по които да работим, можете да си ги закупите или да ви пращам аз снимкови материали. Работните часове минават във взимане на нови уроци, граматика, правим контолни, диктовки, преводи и проверяваме домашното заедно, за да затвърдим наученото. При децата включвам понякога допълнителни материали и тестове от платформата "Уча се", за представяне на уроците на разбираем и интересен за учениците език.

Преподавам на хора от всякаква възраст, имам ученици от 4 до 50 годишна възраст. Обучението може да бъде индивидуално, полуиндивидуално (до 2ма, 3ма човека). Имам ученици от френската гимназия, от "Виктор Юго" от Френския институт, на които не им е допаднало груповото обучение и не се чувстват уверени в знанията си. Подготвям също за сертификат на DELF (PRIM, JUNIOR/SCOLAIRE, TOUT PUBLIC).

За онлайн обучението ползвам платформите: Viber, Skype, WhatsApp, Telegram, FaceTime, Google Meet.

 

Цена на урок:

35лв - 40 мин 
45лв - 60 мин
70лв - 1ч30мин

(Ако урокът се провежда при обучаемия, се заплаща допълнителна сума, според местоположението му.)

 

Изпрати съобщение
до Цветослава Иванова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ