verified
plus

Частно училище "Увекинд" Училище

София, България
Частно Училище Увекинд насърчава и създава мислещи, отговорни и балансирани млади хора, отдадени на страстта си към ученето и вдъхновени от предизвикателствата на постоянно променящия се глобален се свят. Увекинд създава подкрепяща и толерантна среда и учебни програми, които дават възможност на всички членове на Увекинд обществото да развиват своя потенциал и да изявяват своята индивидуалност и откривателски дух.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 4116 пъти
Посетители: 1511
Последно онлайн: 13.10.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частно училище "Увекинд"
С детска градина
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Частно училище "Увекинд"

INTERNATIONAL SCHOOL UWEKIND е основано през 1997 година от Юлия Пчеларова и Зарина Филева-Иванова.
Увекинд изпълнява държавните образователни изисквания на МОН и едновременно с това работи по престижни международни програми. Училището е частно и се финансира изцяло от таксите на своите ученици.

От основаването си през 1997 година до днес INTERNATIONAL SCHOOL UWEKIND расте с броя и възрастта на своите ученици. Историята на Увекинд започва със създаването на детската градина в малка и уютна къща на улица „Н. В. Гогол” в центъра на София. През 2001 година децата от детската градина продължават своето образование като първия випуск ученици в училище Увекинд. Естествено следва създаването на основната степен, а първият ни гимназиален клас започва обучението си през 2011 година.
Днес първите Uwekinder успешно следват мечтите си в различни краища на света и в България като отговорни граждани на света, а в момента в Увекинд учат и растат като свободни и самостоятелно мислещи личности повече от 300 деца.

Учебният процес се провежда в три самостоятелни сгради, а за качественото образование на учениците ни работи екип от повече от 50 висококвалифицирани преподаватели. 

 

Учебни програми 

Ние в Увекинд се стремим да предлагаме модерно образование, което е в синхрон с най-успешните международни практики и затова наред с националните, работим и по международни прогами, които обхващат всички образователни степени.
 
Увекинд е оторизирано IB училище от 2011 година и е единственото училище в България, което предлага две IB програми - Middle Years Programme(MYP) и Diploma Programme (DP).
От 2015 година в началното училище ние работим по програмата на IPC.

 

Учебните програми, които прилагаме се разпределят в отделните степени както следва:

- Детска градина с 3 групи от две до петгодишни деца. В детската градина прилагаме държавните образователни изисквания както и собствени програми за ранно чуждоезиково обучение.

- Началното училище обхваща класовете от предучилищен до 4 клас. В началната степен ние се придържаме към българската национална програма и IPC.

- Основно училище 5-7 клас - В основната степен ние работим съгласно държавните образователни изисквания. 5 клас е част от програмата IPC. MYP започва от 6 клас. В нея влизат както класовете 6 и 7, които са част от основната степен, така и гимназиалните класове 8, 9 и 10.

- Гимназия – 8-12 клас  В гимназията ние прилагаме учебен план за интензивно чуждоезиково обучение. За международните програми гимназиалният курс е разделен на два етапа. MYP обхваща 8, 9 и 10 клас, а DP 11 и 12 клас;

 

Защо да изберете Увекинд?

Ние предлагаме висококачествено обучение във всички образователни степени – детска градина, начално и основно училище, гимназия.
В Увекинд отделните степени са свързани в една обща образователна концепция, реализирана чрез академичните ни програми.
Ние гарантираме осъществяването на плавни преходи между отделните възрасти и степени, подкрепяме и насърчаваме децата в тяхното израстване, решаваме всички проблемни ситуации съвместно с родителите.
Работейки с деца от различни възрасти с помощта на съвременни програми и методи, ние знаем в кой етап от обучението им какви подходи към тяхното учене да използваме, за да развиваме техните качества и умения по най-добрия начин.
Създали сме и поддържаме подкрепяща учебна среда, в която всеки член на Увекинд общността (ученик или възрастен) се чувства равноценен на останалите, свободен да изрази себе си и отговорен към другите.

Галерия на Частно училище "Увекинд"
Частно училище
Частно училище
Частно училище
Частно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно училище "Увекинд"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Школи по Английски език Пазарджик
Курс по Фризьорство
Английски 2 клас
Балетна школа София учебна година
Подготовка матура по БЕЛ
Народни танци София Студентски град
Компютърни уроци
Немски език ниво a1
Уроци по Английски София цени
Учители по Математика София
Летни курсове по Немски
Клубове за Народни танци Пловдив
Тестове по Математика 7 клас
Уроци по Плуване за деца в София
Курсове по Английски език цени
Курсове за Фризьор Стара Загора
Салса школи София
Уроци по Гръцки език Пловдив
Училища в София
Курсове за Маникюр
Школа по Гръцки език
Курсове по Немски Русе
Пиано уроци
Български Народни хора
Курсове Френски
Пилатес упражнение техника
Препоръчайте ми сериозен курс по Гръцки език
Шофьорски курсове София
Индивидуални уроци по Английски език Варна
Начална школа по Пиано
Частни уроци по История Пловдив
Йога упражнения
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ