verified
plus

Частна детска ясла Б. Детска градина, ясла

София, България
Детска ясла Б. – Младост, Бизнес парк – София се намира на тихо и спокойно място, където децата могат да играят безопасно на чист въздух. Същевременно комуникативното ни местоположение е възможно най-удобно за нашите клиенти.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 4053 пъти
Посетители: 1513
Последно онлайн: 07.07.17
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна детска ясла Б.
С паркинг
Медицинско лице
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска ясла Б.

Отглеждаме децата в малка група, в среда, близка до семейната.

 

Основната цел на бутикова детска ясла „Б.“ е да предложи на своите малки посетители среда, която да е максимално близка до семейната. Мисията ни е да отглеждаме вашите деца в малка група. Предимството на работата с малък брой деца е възможността хората, които се грижат за тях да им отделят по-голямо внимание, съобразявайки се с личните особености и характера на всяко дете, с неговите заложби, интереси и нужди без това да пречи на останалите. От друга страна вярваме, че това е и по-хигиеничният начин за отглеждане на малки деца, тъй като контактът с прекалено много деца предразполага към често боледуване и понижава имунитета им.

 

Подкрепяме децата в развитието на социалните им умения.

 

В същото време, за разлика от отглеждането у дома, комуникацията с връстници има важна роля за развитието и социализацията на всяко дете. Сред предимствата на отглеждането в ясла са и придобиването на увереност и умения за самостоятелност.

 

Осигуряваме видеонаблюдение за по-голяма сигурност на Вашите деца.

 

В Частна детска ясла Б. Младост, Бизнес парк София държим на взимното доверие и разбираме колко важно е да се чувствате спокойни за Вашето дете. Ето защо ние Ви предлагаме възможността да наглеждате децата в реално време. Системата, с която работим предоставя максимална сигурност. Достъп имат само оторизираните от нас потребители, а записи не се съхраняват от съображение за сигурност.

Галерия на Частна детска ясла Б.
Частна детска ясла Б.
Частна детска ясла Б.
Частна детска ясла Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска ясла Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ