verified
plus

Частна детска ясла "Бухалчета" Kindergarten

София, България
Детска ясла Бухалчета – Младост, Бизнес парк – София се намира на тихо и спокойно място, където децата могат да играят безопасно на чист въздух. Същевременно комуникативното ни местоположение е възможно най-удобно за нашите клиенти.
Teaching language:
English
Bulgarian
Russian
Profile is:
Views: 5945 times
Visitors: 2219
Last online: 07.07.17
With advanced study of
Extra skills на Частна детска ясла "Бухалчета"
With parking
Medical
Additional information and experience за Частна детска ясла "Бухалчета"

Отглеждаме децата в малка група, в среда, близка до семейната.

 

Основната цел на бутикова детска ясла „Бухалчета“ е да предложи на своите малки посетители среда, която да е максимално близка до семейната. Мисията ни е да отглеждаме вашите деца в малка група. Предимството на работата с малък брой деца е възможността хората, които се грижат за тях да им отделят по-голямо внимание, съобразявайки се с личните особености и характера на всяко дете, с неговите заложби, интереси и нужди без това да пречи на останалите. От друга страна вярваме, че това е и по-хигиеничният начин за отглеждане на малки деца, тъй като контактът с прекалено много деца предразполага към често боледуване и понижава имунитета им.

 

Подкрепяме децата в развитието на социалните им умения.

 

В същото време, за разлика от отглеждането у дома, комуникацията с връстници има важна роля за развитието и социализацията на всяко дете. Сред предимствата на отглеждането в ясла са и придобиването на увереност и умения за самостоятелност.

 

Осигуряваме видеонаблюдение за по-голяма сигурност на Вашите деца.

 

В Частна детска ясла Бухалчета Младост, Бизнес парк София държим на взимното доверие и разбираме колко важно е да се чувствате спокойни за Вашето дете. Ето защо ние Ви предлагаме възможността да наглеждате децата в реално време. Системата, с която работим предоставя максимална сигурност. Достъп имат само оторизираните от нас потребители, а записи не се съхраняват от съображение за сигурност.

Gallery на Частна детска ясла "Бухалчета"
Частна детска ясла
Частна детска ясла
Частна детска ясла

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска ясла "Бухалчета"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ