verified
plus

Частна детска градина Л. Детска градина, ясла

София, България
Частна детска градина с изградени традиции в професионалното възпитание, обучение и грижи за деца. Уют и спокойствие за децата, сред прекрасната природа на Бояна.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4335 пъти
Посетители: 1908
Последно онлайн: 04.05.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна детска градина Л.
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина Л.

Създавайки детска градина „ЛиДи” ние сбъднахме и заживяхме с една мечта. Част от тази мечта е и основната ни цел – да създадем едно наистина уютно и спокойно кътче за нашите деца сред кристален въздух и зеленина, далечe от шума и напрегнатия градски живот.


Факта, че вече няколко години родителите ни се доверяват и виждаме благодарността в очите им всеки ден ни дава сили да продължим със същата страст и желание както в началото.


Внимание, любов и старание са трите ключови думи в нашето ежедневие, защото знаем, че няма нищо по-важно за един родител от здравето и спокойствието на детето му.

 

Вярваме, че с нашата детска градина сме създали още едно прекрасно място за децата на София и сме дали още по-голям избор на техните родители.

Изпрати съобщение
до Частна детска градина Л.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ