verified

Частна детска градина "НЕМО" Детска градина, ясла

София, България
Нашата частна детска градина предлага целодневно обучение в групи между 10 и 15 деца, разделени по възрасти от 2 до 6 г. Ние отглеждаме и възпитаваме децата с много музика. При нас музиката не е отделен предмет, който се предлага един или два пъти седмично, а е ежедневие, вид средство за общуване, чрез което децата разширяват своя хоризонт.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4283 пъти
Посетители: 1767
Последно онлайн: 04.10.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна детска градина "НЕМО"
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина "НЕМО"

В условията на днешния глобален свят деца от всички националности и култури са добре дошли в частна детска градина "Немо". Чрез пълното с любов общуване с нашите учители и служители, те изключително бързо се интегрират в групите. В атмосфера близка до семейната родителите биват поканени да представят своето дете и държавата, от която идват. По този начин децата се запознават с нравите и обичаите на другите народи, учат се да уважават и толерират чуждото и различното. В ЧДГ "Немо" ние правим всичко възможно децата с различна национална принадлежност много скоро да се почустват добре и да намерят свои приятели. За немско и английскоговорящите деца има целодневно чуждоезиков преподавател, който да разбере и изпълни всички техни желания.

Изпрати съобщение
до Частна детска градина "НЕМО"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
3.3
image
Детска арт градина Щ.
Детска градина, ясла по Музика
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ