verified

Частна целодневна ясла и градина Б. Детска градина, ясла

София, България
Частна целодневна детска градина "Б." се намира на тиха и уютна улица в район "Оборище" – самият център на София. Просторната и светла къща е изцяло съобразена с потребностите на Вашите деца, а големият и слънчев двор, с подсигурени площадки за всяка възрастова група, е изпълнен с разнообразни приключения. Далеч от шумните булеварди, сред много зеленина, малките бръмбазъци ще открият приказния свят на игрите, забавленията и новите приятелства.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 3676 пъти
Посетители: 1517
Последно онлайн: 07.07.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна целодневна ясла и градина Б.
Психотерапевт
Медицинско лице
За бебе
Предучилищна подг.
Сертификати и грамоти на Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Частна целодневна ясла и градина Б.

Частна целодневна детска градина "Б." отваря врати на тиха и уютна улица в район "Оборище" – самият център на София. Просторната и светла къща е изцяло съобразена с потребностите на Вашите деца, а големият и слънчев двор, с подсигурени площадки за всяка възрастова група, е изпълнен с разнообразни приключения. Далеч от шумните булеварди, сред много зеленина, малките бръмбазъци ще открият приказния свят на игрите, забавленията и новите приятелства. 

 

Нашите специалисти са посветени на грижата, възпитанието и обучението на децата. Всяко дете ще бъде обградено със специално внимание, за да подпомогнем развитието на индивидуалните му интелектуални, спортни и творчески умения. За нас всеки постигнат успех е от значение. Ежедневно проследяваме личните постижения на децата, окуражаваме ги да предприемат нови начинания, а те от своя страна ни се отблагодаряват с успешна адаптация към средата, желание за изяви и добро самочувствие. 

 

Детска градина "Б." осигурява целодневно медицинско наблюдение и ежедневни прегледи. Медицинският кабинет е напълно оборудван, а специалистът, който се грижи за децата Ви, е с дългогодишен опит в областта на педиатрията и осъществява контрол върху храната и хигиената в детското заведение. За децата е предвидено здравословно и вкусно меню, съобразено с изискванията за възрастта и физическите им нужди. Като част от здравословната ни програма предоставяме пресни сезонни плодове и зеленчуци, от които децата могат да си взимат когато пожелаят. 

 

Всеки ден на разположение на децата е и висококвалифициран магистър психолог, специалист по семейно консултиране, който следи в процеса на възпитание не само тях, а и учителите, тъй като заедно с родителите, те оказват най-голямо влияние върху развитието на детето.

Галерия на Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.
Частна целодневна ясла и градина Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна целодневна ясла и градина Б.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ