verified

Частна целодневна ясла и градина "Бръмбазък" Със Сертификати / Лицензи Kindergarten

София, България
Частна целодневна детска градина "Бръмбазък" се намира на тиха и уютна улица в район "Оборище" – самият център на София. Просторната и светла къща е изцяло съобразена с потребностите на Вашите деца, а големият и слънчев двор, с подсигурени площадки за всяка възрастова група, е изпълнен с разнообразни приключения. Далеч от шумните булеварди, сред много зеленина, малките бръмбазъци ще открият приказния свят на игрите, забавленията и новите приятелства.
Teaching language:
English
Bulgarian
Spanish
Profile is:
Views: 4801 times
Visitors: 1934
Last online: 01.06.23
With advanced study of
Extra skills на Частна целодневна ясла и градина "Бръмбазък"
Psychotherapist
Medical
For babie
Preschool
Сертификати, лицензи и грамоти на Частна целодневна ясла и градина "Бръмбазък"
Частна целодневна ясла и градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Additional information and experience за Частна целодневна ясла и градина "Бръмбазък"

Частна целодневна детска градина "Бръмбазък" отваря врати на тиха и уютна улица в район "Оборище" – самият център на София. Просторната и светла къща е изцяло съобразена с потребностите на Вашите деца, а големият и слънчев двор, с подсигурени площадки за всяка възрастова група, е изпълнен с разнообразни приключения. Далеч от шумните булеварди, сред много зеленина, малките бръмбазъци ще открият приказния свят на игрите, забавленията и новите приятелства. 

 

Нашите специалисти са посветени на грижата, възпитанието и обучението на децата. Всяко дете ще бъде обградено със специално внимание, за да подпомогнем развитието на индивидуалните му интелектуални, спортни и творчески умения. За нас всеки постигнат успех е от значение. Ежедневно проследяваме личните постижения на децата, окуражаваме ги да предприемат нови начинания, а те от своя страна ни се отблагодаряват с успешна адаптация към средата, желание за изяви и добро самочувствие. 

 

Детска градина "Бръмбазък" осигурява целодневно медицинско наблюдение и ежедневни прегледи. Медицинският кабинет е напълно оборудван, а специалистът, който се грижи за децата Ви, е с дългогодишен опит в областта на педиатрията и осъществява контрол върху храната и хигиената в детското заведение. За децата е предвидено здравословно и вкусно меню, съобразено с изискванията за възрастта и физическите им нужди. Като част от здравословната ни програма предоставяме пресни сезонни плодове и зеленчуци, от които децата могат да си взимат когато пожелаят. 

 

Всеки ден на разположение на децата е и висококвалифициран магистър психолог, специалист по семейно консултиране, който следи в процеса на възпитание не само тях, а и учителите, тъй като заедно с родителите, те оказват най-голямо влияние върху развитието на детето.

Gallery на Частна целодневна ясла и градина "Бръмбазък"
Частна целодневна ясла и градина
Частна целодневна ясла и градина
Частна целодневна ясла и градина
Частна целодневна ясла и градина
Частна целодневна ясла и градина
Частна целодневна ясла и градина
Частна целодневна ясла и градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна целодневна ясла и градина "Бръмбазък"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ