Регистрирай се
verified
plus

Частен професионален колеж Б. Училище

Велинград, България
Придобиваните в колежа професии са включени в Националния класификатор на професиите и дават право за заемане на съответните позиции и работни места в деловия бизнес. Изучаването им включва обща професионална подготовка по основни икономически дисциплини като Микро- и Макроикономика, Основи на правото, Финанси, Предприемачество, Бизнес комуникации и др.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2954 пъти
Посетители: 1162
Последно онлайн: 12.05.15
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частен професионален колеж Б.

Специфичната подготовка за професия ,,Хотелиер“ е насочена към усвояване тънкостите в Технологията на хотелиерското обслужване, Информационно осигуряване на хотела и ресторанта и работа със специализиран софтуерен продукт, Технология на допълнителните дейности в хотела, Сервитьорство, барманство и сомелиерство и др.

 

За професия ,,Фирмен мениджър“ част от специалните предмети са Икономика и мениджмънт на фирмата, Мениджърски проекти, Счетоводство, Данъчен и финансов контрол, Търговско право и т.н. В края на всеки курс, колежаните избират предмет за специализация.

 

Придобиването на знания по професията ,,Инструктор по спортно-туристически дейности” включва изучаване на специални предмети, свързани със спортно-туристическите съоръжения във възстановителните центрове и фитнес залите на хотелите; технологията на провеждане на спортно-туристическите дейности, професионалната етика в обслужването; познаване на анатомията и физиологията на човека и медицинско осигуряване на СТД.

Изпрати съобщение
до Частен професионален колеж Б.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
5.0
image
Raiyana S.
Училище по Икономика
Света Петка
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ