verified

Частен професионален колеж Б. School

Велинград, България
Придобиваните в колежа професии са включени в Националния класификатор на професиите и дават право за заемане на съответните позиции и работни места в деловия бизнес. Изучаването им включва обща професионална подготовка по основни икономически дисциплини като Микро- и Макроикономика, Основи на правото, Финанси, Предприемачество, Бизнес комуникации и др.
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 3791 times
Visitors: 1493
Last online: 12.05.15
With advanced study of
Additional information and experience за Частен професионален колеж Б.

Специфичната подготовка за професия ,,Хотелиер“ е насочена към усвояване тънкостите в Технологията на хотелиерското обслужване, Информационно осигуряване на хотела и ресторанта и работа със специализиран софтуерен продукт, Технология на допълнителните дейности в хотела, Сервитьорство, барманство и сомелиерство и др.

 

За професия ,,Фирмен мениджър“ част от специалните предмети са Икономика и мениджмънт на фирмата, Мениджърски проекти, Счетоводство, Данъчен и финансов контрол, Търговско право и т.н. В края на всеки курс, колежаните избират предмет за специализация.

 

Придобиването на знания по професията ,,Инструктор по спортно-туристически дейности” включва изучаване на специални предмети, свързани със спортно-туристическите съоръжения във възстановителните центрове и фитнес залите на хотелите; технологията на провеждане на спортно-туристическите дейности, професионалната етика в обслужването; познаване на анатомията и физиологията на човека и медицинско осигуряване на СТД.

Изпрати съобщение
до Частен професионален колеж Б.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
1.6
image
Raiyana S.
School by Economics
Света Петка
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ