verified

Борис М. Със Сертификати / Лицензи Треньор

София, България
Казвам се Борис М. и имам повече от 25 години опит във футболния спорт! През тези години имах късмета да играя футбол в България, Чехия и Австрия и да се сдобия с треньорски "UEFA B" Лиценз в Република Чехия, в която продължавам да се развивам в тази насока!
Място:
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Словашки език
Чешки език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 338 пъти
Посетители: 208
Последно онлайн: 05.06.24
Преподава по Преподава на Цена

Тренировки по Футбол

9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
55 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ „Св. Климент Охридски“ София Икономика и финанси Магистър
Сертификати, лицензи и грамоти на Борис М.
Борис М.
Борис М.
Борис М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Борис М.

Казвам се Борис М. и имам повече от 25 години опит в този спорт! През тези години имах късмета да играя футбол в България, Чехия и Австрия и да се сдобия с треньорски "UEFA B" Лиценз в Република Чехия, в която продължавам да се развивам в тази насока!

През 2018 година се лицензирах като треьнор и от тогава имах честта да бъда полезен в школите на "1 SC Znojmo FK" (Където по-рано бях и състезател) , "FK Krams an der Donau" ,  "FC Vysocina Jihlava" (от където придобих и лицензът си по футбол) и в няколко български школи в любителските нива на спорта.

Персонално говоря 4 езика, имам добра физическа подготовка и като човек съм доста взискателен и отговорен към това, което правя.
Методиката ми на работа се състои в предварително изготвяне на профил на състезателя, определяне на неговите цели, като в тренировъчният процес залагам на усъвършенстване на силните страни на играча и изцяло подобрение на изоставащите му до този момент елементи в индивидуалните му способности и отборният му начин на поведение

Това на което държа е играчът да бъде прилежен, мотивиран и дисциплиниран във всички сфери на живота, в това число училище, семейство и приятелска среда! 
Не толерирам и не примемам играчи, които се държат неуважително към родителите си, не са самостоятелни до колкото им позволява възръстта, не приемат отговорно учебните заведения , които посещават и са в разрез с моят метод на работа! 

Това което ще придобиете при работата си с мен е подобрена визическата и психическата способност на играча, развитие в областите от играта,чрез които да постигне индивидуалните си и колективни цели, мотивация и целенасоченост във всички сфери! 

Изпрати съобщение
до Борис М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ