verified
plus

Борис М. Със Сертификати / Лицензи Coach

София, България
Казвам се Борис М. и имам повече от 25 години опит във футболния спорт! През тези години имах късмета да играя футбол в България, Чехия и Австрия и да се сдобия с треньорски "UEFA B" Лиценз в Република Чехия, в която продължавам да се развивам в тази насока!
Place:
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Slovak
Czech
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 242 times
Visitors: 145
Last online: 14.03.24
Преподава по Teaching Price

Football lessons

9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
още »
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
55 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
СУ „Св. Климент Охридски“ София Икономика и финанси Магистър
Сертификати, лицензи и грамоти на Борис М.
Борис М.
Борис М.
Борис М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Additional information and experience за Борис М.

Казвам се Борис М. и имам повече от 25 години опит в този спорт! През тези години имах късмета да играя футбол в България, Чехия и Австрия и да се сдобия с треньорски "UEFA B" Лиценз в Република Чехия, в която продължавам да се развивам в тази насока!

През 2018 година се лицензирах като треьнор и от тогава имах честта да бъда полезен в школите на "1 SC Znojmo FK" (Където по-рано бях и състезател) , "FK Krams an der Donau" ,  "FC Vysocina Jihlava" (от където придобих и лицензът си по футбол) и в няколко български школи в любителските нива на спорта.

Персонално говоря 4 езика, имам добра физическа подготовка и като човек съм доста взискателен и отговорен към това, което правя.
Методиката ми на работа се състои в предварително изготвяне на профил на състезателя, определяне на неговите цели, като в тренировъчният процес залагам на усъвършенстване на силните страни на играча и изцяло подобрение на изоставащите му до този момент елементи в индивидуалните му способности и отборният му начин на поведение

Това на което държа е играчът да бъде прилежен, мотивиран и дисциплиниран във всички сфери на живота, в това число училище, семейство и приятелска среда! 
Не толерирам и не примемам играчи, които се държат неуважително към родителите си, не са самостоятелни до колкото им позволява възръстта, не приемат отговорно учебните заведения , които посещават и са в разрез с моят метод на работа! 

Това което ще придобиете при работата си с мен е подобрена визическата и психическата способност на играча, развитие в областите от играта,чрез които да постигне индивидуалните си и колективни цели, мотивация и целенасоченост във всички сфери! 

Изпрати съобщение
до Борис М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ