Регистрирай се
5.0
image
0897 621 607
Изпрати съобщение
 
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Асоциация Уникал Школа, Курсове

Варна, България map
0897 621 607
Асоциация УНИКАЛ предлага консултиране, терапия, обучения и превенция на хранителни нарушения - Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане/Хиперфагия, Други Специфични и Неспецифични Хранителни Разстройства и нарушения в храненето.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1532 пъти
Посетители: 742
Последно онлайн: 30.01.18
Преподавам Преподавам на Цена

Курс контрол върху храненето

цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Асоциация Уникал

Първа българска организация за хранителни нарушения – Асоциация Уникал.

 

Предлага информиране, обучения, уебинари, превенция, консултиране и  терапия в сферата на класифицираните хранителни разстройства- анорексия, булимия, безконтролно преяждане (хиперфагия) и на другите 4 и 5 групи.

 

Услугите ни са насочени в значителна степен и към субклиничните хранителни нарушения и другите широко разпространени, но също толкова заплашващи здравето и качеството на живот форми на нарушено хранене срещащи се при по-голяма част от населението през последните години.

 

Тези под-прагови форми на хранителни нарушения се характеризират с обсесивен стремеж към отслабване и преследване на непостижим идеал на слаба фигура; прекомерен страх от напълняване или от определени храни; хронично спазване на само наложени диети; прекомерно правене на упражнения или разход на физическа енергия;висока честота на ежедневно мислене за храна, хранене, тегло и тяло; чувство на загуба на контрол над храненето и съответно емоционално/преяждащо хранене; употреба на методи за прочистване или освобождаване от поетата храна;ниска самооценка и влошена представа за собственото тяло и други.

 

Асоциация УНИКАЛ е вече официален международен клон на IAEDP.

 

Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ) www.bia-unikal.org, беше официално приета за Международен Клон на Международната организация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения-IAEDP (International Association for Eating DisordersProfessionals).

 

Като председател на международния клон беше избрана д-р Елисавета Павлова, която е първата в България сертифицирана от IAEDP, като специалист в менталното здраве при хранителни нарушения. Освен това тя е психолог практикуващ във Варна, обучител/лектор към ОнЛайн Академията на Асоциация УНИКАЛ и на стартиращото на 18 Април Международно Сертификационно Онлайн Обучение на IAEDP, за което можете да прочетете повече на този линк: Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение.

 

Това официално представителство ще допринесе значително за цялата българска общност посредством развитие в две от основните дейности на Асоциация УНИКАЛ, а именно обучения за български професионалисти и студенти, както и превенция -ранно разпознаване и навременни интервенции в сферата на хранителни нарушения в страната.

 

Нашата мисия е да предлагаме актуална, професионална информация, консултиране, обучения и превенция както за професионалисти от психологически, педагогически, медицински, социални и сходни сектори, така и за страдащите от хранителни нарушения, за близките им, както и за всички засегнати от мании за: диети, слабост, перфектна фигура, ниско тегло или нереалистични социални стандарти съсредоточени изключително върху външната физическа красота, както и последствията им: нереален телесен имидж, лоша себе-оценка, ниско самочувствие и липса на самоувереност.

Галерия на Асоциация Уникал
Изпрати съобщение
до Асоциация Уникал
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ