Регистрирай се
verified
plus

Анна А. Учител

София, България
Първият преподавател по ранно обучение по АРФА в България в гр. София с богат дългогодишен преподавателски опит, с високи постижения и образование от престижната консерватория в Рим “Санта Чечилия”.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2154 пъти
Посетители: 1070
Последно онлайн: 06.06.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Арфа

още »
40 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
НМУ "Любомир Пипков" София Арфист инструменталист Гимназия
Национална консерватория "Санта Чечилия" Рим Професионален арфист солист Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Анна А.

Завършила съм успешно Националното музикално училище в София и Националната консерватория в Рим при едни от най-добрите преподаватели- проф. Малина Христова и проф. Офелия Гулиелми. Участвала съм в майсторски класове с отлични преподаватели, като проф. Урсула Холигер.

В България станах първият преподавател по арфа, предлагащ ранно арфово обучение. Създала съм уникален и ефективен метод, благодарение на който моите ученици постигат отлично ниво и голями успехи. Моят арфов клас, сформиран преди години, по мнение на колеги от цял свят, е на отлично и изключително високо ниво. През богатият ми опит на преподавател по арфа съм обучавала стотици ученици. Следвам международно признатата система ABRSM и подготвям ученици за изпитите за международно признатите им дипломи. Моите ученици печелят първи награди на конкурси и изнасят редовни публични концерти. Те също активно участват в различни международни арфови академии, майсторски класове, концерти и международни събития. Учениците ми имат отлични представяния и на международни сцени. 

Обучението, което предлагам е професионално, но е подходящо за деца и възрастни, за професионални цели или като хоби. Имам индивидуален подход, а с децата заедно с работата за високо технично ниво, създавам и любов към арфата и музиката, вдъхновявайки ги в търсенето на красота и естетика. Организирам и майсторски класове с цел повдигане на нивото и постигане на майсторство.

Предлагам пробни часове със заплащане само за индивидуален час, а уроците за редовни ученици се заплащат като месечен абонамент до 1 число на всеки текущ месец. При финансови ограничения, цената за уроците може да се договори. Участията в майсторските класове влизат в месечната такса и продължават 4 часа, като е осигурена храна и напитки. 

Галерия на Анна А.
Анна А.
Анна А.
Анна А.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Анна А.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ