verified
plus

Ангел Ж. Учител

София, България
Казвам се Ангел Ж. и моето призвание е да съм учител по китара.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1467 пъти
Посетители: 661
Последно онлайн: 06.03.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Китара

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
НМА "Панчо Владигеров" София Класическа китара Магистър 2018
Допълнителна информация и професионален опит за Ангел Ж.

Разгледайте фейсбук страницата на класът ми по китара където можете да чуете изпълнения на мой ученици потърсете: "Класът по китара на Ангел Ж."

Казвам се Ангел Ж. и моето призвание е да съм учител по китара.Свойте първи стъпки в света на музиката направих в тиинейджърска възраст,след като смених няколко учители по китара моята амбиция да бъда приет в "Национална Музикална Академия" ме отведе при Цветан Недялков. По онова време свирих само на електрическа и акустична китара, но за мое щастие и късмет А и Б в музиката, ноти и теория се учат на класическа китара. Не ми отне много време за да се влюбя в инструмента и неговите възможности и да загърбя каквато да е друга китара, както Бетовен е казал :"Класическата китара е един малък оркестър". За съжаление бе твърде късно, за да бъда приет с Класическа китара. Все пак след една година прекарана в "Поп и Джаз" факултета, с много труд и амбиция покрих норматива и продължих своето обучение в "Инструментален Факултет" със специалност - Класическа Китара при преподавателя Росен Балкански. Той заедно с Цветан Недялков ми дадоха много, научиха ме на това как да бъда човек, музикант, китарист и чрез своя пример преподавател. Сега аз предавам тези знания и любов към музиката на своите ученици.

През 2018-та година се дипломирах от НМА "Панчо Владигеров" с магистърска степен. Взимал съм участие в най-различни фестивали, лауреат съм от Международен фестивал на китарата и цигулката "Децата на Паганини" 2015 гр. Гоце Делчев.а през 2019-та година бях жури на XV-ти Фестивал-конкурс на инструменталисти от детските школи при софийските читалища.

 

Обичам да преподавам на хора от всякакви възрасти и имам много добър подход към деца. Моята амбиция е да развия пълния потенциал на ученика и за това имам индивидуален учебен план за всеки. Мой ученици са взимали участие в множество концерти и са лауреати от най-различни конкурси.

Изпрати съобщение
до Ангел Ж.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ