Регистрирай се
verified
plus

Академия A. Занималня

Варна, България
Академия A. разполага с модерна работна среда, стимулираща развитието на креативното мислене на децата. Нашата цел е да създадем приятна, приятелска обстановка, в която децата се чувстват непринудени и уверени в изпълнението на задълженията си. Уютните, просторни зали са оборудвани с висококачествена техника, игри и играчки, подходящи за съответната възраст.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Китайски език
Немски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 2365 пъти
Посетители: 906
Последно онлайн: 28.11.20
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Академия A.
Допълнителна информация и професионален опит за Академия A.

Нашите висококвалифицирани педагози подготвят учениците по учебния материал и изпълнение на домашните работи в малки групи и индивидуален подход към всяко дете. Нашата цел е преодоляване на трудностите, с които се сблъскват учениците и насърчаване към силните им страни. Подхождаме с търпение и професионализъм към децата със специални потребности.

 

Предлагаме богат набор от интересни и информативни книги, които учениците могат  да изучават в свободното си време. Организираме забавни, но и полезни игри, които ангажират свободното време на децата. Имат възможност да посещават някой от  разнообразните курсове, които организираме и да се забавляват и  развиват заложбите си :

- Курс по техники на рисуване;

- Курс по информатика;

- Курс по Английски език;

- Курс по Математика;

- Курс по БЕЛ.

Галерия на Академия A.
Академия A.
Академия A.
Академия A.
Академия A.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Академия A.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ