gold
verified

Учебна и лятна занималня "Лотос" Занималня

ул. „Владимир Висоцки 2 , 9000 Варна, България map
ет.3/до Център за йога и медитация Ишвара/
https://lotos-zenter.com
МОТО: "Знание, Творчество, Прогрес, Доброта! За теб и за света!" Ние от Център за познание и просвета "Лотос" знаем, че образованието на децата започва от най - ранна детска възраст и продължава цял живот. За нас е важно в начална училищна възраст да бъдат изградени на-вици, умения и мотивация за учене и непрекъснато развитие.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 1279 пъти
Посетители: 671
Последно онлайн: 27.04.23
Предстоящи Курсове Цена

Учебна занималня "Лотос" 2023/2024 от 1 до 4 клас

18.00 лв.
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Учебна и лятна занималня "Лотос"
С паркинг
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Допълнителна информация и професионален опит за Учебна и лятна занималня "Лотос"

Нашата Мисия:

Център за Познание и Просвета Лотос е общност от деца, родители и учители, които имат общи цели, основаващи се на това учениците да се развиват като уверени, знаещи, можещи и отговорни млади хора.
Основната задача, която си поставяме е да изградим свободолюбиви, независими, мислещи, любознателни и грижовни личности, които могат да поставят и постигат целите си, като по този начин помагат за изграждането на един по-добър и хармоничен свят. Нашата Цел: Подготовка на домашните и уроците с подкрепата на вдъхновяващи учители. Учим децата как да учат, да разсъждават и сами да достигат до знанието, като по този начин са активни участници в процеса на учене и получават по-дълготрайни знания. Безопасна, творческа и сигурна среда, където детето ви ще се чувства обичано, уважавано и подкрепяно. Индивидуален подход към всяко дете спрямо нуждите и възможностите му. Специални подбрани практики и техники от йога и  медитация, които помагат за по-голяма концентрация, бързо запаметяване, спокойствие и осъзнатост. Подготовка за НВО – 4 клас. Арт – ателиета – творчески работилница. Лятна занималня - Организиране на екскурзии,  спортни занимания и активности през лятната ваканция. Работа по изследователски проекти – насърчаване любознателността и творчеството на децата. Възпитаване в дух на родолюбие и изучаване на народни традиции и обичаи. Използване на физическа и двигателна активност. Изграждане и прилагане на хигиенни навици и култура на поведение. Създаване на здравословни навици на хранене.

ШКОЛИ "ЛОТОСЧЕТА" Йога за деца

/събота и неделя/

Рисуване и нейрографика Музика и Пеене Английски език Народни танци Програмиране Математика.

Галерия на Учебна и лятна занималня "Лотос"
Изпрати съобщение
до Учебна и лятна занималня "Лотос"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ