verified
plus

Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич" Школа

Добрич, България
A ***** Добрич - Академия за развитие на интелекта е част от голямото международно семейство на A ***** от 2018г. Като една от 26-те държави в цял свят, където знанието среща децата. АМАКids България посреща своите първи възпитаници през 2018г. Методиките, с които се работи в Академията са базирани на тренировки за хармонично развитие на двете полукълба на мозъка, тяхната едновременна употреба и имат една основна цел – да отключат потенциала на детето.
Език на преподаване:
Английски език
Профилът е:
Прегледан: 1480 пъти
Посетители: 573
Последно онлайн: 19.10.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне

Детски учител, уроци предучилищна педагогика

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне

Ментална аритметика

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич"
Предучилищна подг.
Допълнителна информация и професионален опит за Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич"

АКАДЕМИЯТА ПРЕДЛАГА СЛЕДНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ОБУЧЕНИЕ:

 

 - МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА Техника за аритметични изчисления, която позволява да се развие максимална скорост за възприемане и обработка на информация. Развива и тренира концентрацията, образното мислене и бързото пресмятане на ум.

- ПОДГОТОВКА ЗА УЧИЛИЩЕ Академия АМАКидс е разработила собствена програма за подготовка на децата за училище. Занятията се разделят на 4 блока и включват занимания в онлайн-платформа. Обучението на децата в предучилищна възраст по четене и математика се провежда в игрова форма. БУКВАРИКА-изучаване на азбуката, звуково-буквен анализ, четене на срички, разширяване на речниковия запас. ЧИТАРИКА - обучение на четене на думи, фонетика, основни групи думи, изразително четене. МАТЕМАТИКА - примери и задачи с числата до 20, мерни единици, геометрични фигури, права, крива и отсечка. ОКОЛЕН СВЯТ - безопасност у дома и на обществени места, основни професии. флора и фауна, понятие за време.

- АНГЛИЙСКИ ЕЗИК Методика "Английски език" от АМАКидс е разработена на основата на водещи практики за изучаване на английски език. Нашият курс се стреми не само да научи децата да четат, пишат и говорят правилно, но и да мислят на английски език. Разработването на методиката е резултат от работата на опитни методисти. В съставяне на материалите за курса участват професионални методисти, преподаватели с дългогодишен педагогически и преподавателски опит, англоезични специалисти. В разработването на обучаващите игри участие взимат и водещи гейм-дизайнери от няколко страни, а над озвучаването на аудио материалите от курса участие вземат професионални актьори и диктори.

- МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА - ОНЛАЙН Освен в присъствена среда е възможно обучение и в онлайн среда, чрез специално разработена платформа, съобразно методиките на работа.

- ЛИБЕРИКА Скоростно четене с разбиране –увеличаване на скоростта на четене (мин. 5 пъти), като се усъвършенства възприятието. Съвсем естествено това води до постоянно любопитство и интерес към четенето, развивайки възприемчивостта към новата информация и нейното по-добро разбиране. Обучението в различните програми се провежда посредством патентована онлайн тренировъчна платформа, където всеки участник използва персонален профил и специално адаптирани учебни материали. Треньорът прилага индивидуални настройки за тренировките, като ги фокусира там където е необходимо. Занятията се провеждат в игрова форма, което позволява безпроблемно да се комбинира емоционална, рационална и когнитивна дейност. За всякакви въпроси и коментари не се колебайте да се свържете с нас. тел: ***

Изпрати съобщение
до Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Индивидуални уроци по Английски Пловдив
Частни уроци по Литература Варна
Руски език Варна
Езикови центрове Пловдив
Курсове по Немски език в София
Бокс тренировки дома видео
Курсове Немски език Пловдив
Детски Футболни школи
Тренировки по Баскетбол за деца Варна
Курсове за Фризьор Стара Загора
Летен курс по Английски
Граматика на Английски език
Салса Пловдив
Тренировки по Футбол за деца Славия
Online уроци по Френски за начинаещи
Частни уроци по Химия София
Английски език матура
Уроци по Английски в Надежда
Уроци по Информатика Варна
Латино парти Варна
Водене на Счетоводство
Курсове Испански език София
Курсове по Козметика София
Детски Фризьорски салон
Аржентинско Танго
Курс Италиански Пловдив
Народни танци София Бели брези
Онлайн обучение по Английски
Йога за деца
Пилатес София Младост
Курс по Испански език онлайн
Школи по Математика Пловдив
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ