verified
plus

Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич" Academy

Добрич, България
A ***** Добрич - Академия за развитие на интелекта е част от голямото международно семейство на A ***** от 2018г. Като една от 26-те държави в цял свят, където знанието среща децата. АМАКids България посреща своите първи възпитаници през 2018г. Методиките, с които се работи в Академията са базирани на тренировки за хармонично развитие на двете полукълба на мозъка, тяхната едновременна употреба и имат една основна цел – да отключат потенциала на детето.
Teaching language:
English
Profile is:
Views: 1472 times
Visitors: 571
Last online: 19.10.23
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
още »
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
price negotiable

Preschool education lessons

Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
още »
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
price negotiable

Mental arithmetic

Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
още »
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
price negotiable
Extra skills на Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич"
Preschool
Additional information and experience за Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич"

АКАДЕМИЯТА ПРЕДЛАГА СЛЕДНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ОБУЧЕНИЕ:

 

 - МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА Техника за аритметични изчисления, която позволява да се развие максимална скорост за възприемане и обработка на информация. Развива и тренира концентрацията, образното мислене и бързото пресмятане на ум.

- ПОДГОТОВКА ЗА УЧИЛИЩЕ Академия АМАКидс е разработила собствена програма за подготовка на децата за училище. Занятията се разделят на 4 блока и включват занимания в онлайн-платформа. Обучението на децата в предучилищна възраст по четене и математика се провежда в игрова форма. БУКВАРИКА-изучаване на азбуката, звуково-буквен анализ, четене на срички, разширяване на речниковия запас. ЧИТАРИКА - обучение на четене на думи, фонетика, основни групи думи, изразително четене. МАТЕМАТИКА - примери и задачи с числата до 20, мерни единици, геометрични фигури, права, крива и отсечка. ОКОЛЕН СВЯТ - безопасност у дома и на обществени места, основни професии. флора и фауна, понятие за време.

- АНГЛИЙСКИ ЕЗИК Методика "Английски език" от АМАКидс е разработена на основата на водещи практики за изучаване на английски език. Нашият курс се стреми не само да научи децата да четат, пишат и говорят правилно, но и да мислят на английски език. Разработването на методиката е резултат от работата на опитни методисти. В съставяне на материалите за курса участват професионални методисти, преподаватели с дългогодишен педагогически и преподавателски опит, англоезични специалисти. В разработването на обучаващите игри участие взимат и водещи гейм-дизайнери от няколко страни, а над озвучаването на аудио материалите от курса участие вземат професионални актьори и диктори.

- МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА - ОНЛАЙН Освен в присъствена среда е възможно обучение и в онлайн среда, чрез специално разработена платформа, съобразно методиките на работа.

- ЛИБЕРИКА Скоростно четене с разбиране –увеличаване на скоростта на четене (мин. 5 пъти), като се усъвършенства възприятието. Съвсем естествено това води до постоянно любопитство и интерес към четенето, развивайки възприемчивостта към новата информация и нейното по-добро разбиране. Обучението в различните програми се провежда посредством патентована онлайн тренировъчна платформа, където всеки участник използва персонален профил и специално адаптирани учебни материали. Треньорът прилага индивидуални настройки за тренировките, като ги фокусира там където е необходимо. Занятията се провеждат в игрова форма, което позволява безпроблемно да се комбинира емоционална, рационална и когнитивна дейност. За всякакви въпроси и коментари не се колебайте да се свържете с нас. тел: ***

Изпрати съобщение
до Академия за развитие на интелекта "AMAKids Добрич"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ