platinum
verified
plus

Ángel Hernández Учител

София, България map
Гео Милев, Слатина, Студентски Град, Лозенец, Оборище, Изток, Дианабад, Младост, Надежда, Дружба
няма
Аз съм когнитивен преподавател по испански и английски език като чужд от Испания, както и изпитващ DELE (диплома по испански като чужд език) от 2010 г. Имам 14-годишен опит в преподаването за частни ученици, както и за малки и големи групи в различни държави. Работил съм в пет университета, както и в Институт Сервантес като преподавател исп. и анг. (А1-С2), граматика, говорене, език за специализирани цели, подготвителни курсове за DELE, произношение, писане на есета и др. Сега, съм тук да ТЕ помогна.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Руски език
Френски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 739 пъти
Посетители: 442
Последно онлайн: 18.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
Кандидат-студенти
Международен Бакалауреат
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Испански език

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
Кандидат-студенти
Международен Бакалауреат
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Бизнес Английски език

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
Кандидат-студенти
Международен Бакалауреат
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителни умения на Ángel Hernández
Решаване на домашни
Специална педагогика
Образование Град Специалност Степен Випуск
Universidad Int. Menéndez Pelayo e Instituto Cervantes Santander, Madrid Магистърска степен по преподаване на испански като чужд език Магистър 2019
Instituto Cervantes / Иститут Сервантес Madrid / Мадрид Examinador DELE / Изпитващ диплома по испански като чужд език - 2010
Universidad de Granada (España) / Университет Гранада (Испания) Granada / Гранада Официален писмен и устен преводач на испански, английски и руски Магистър 2009
Instituto Cervantes / Иститут Сервантес Madrid / Мадрид Tutor de español en línea / онлайн преподавател по испански език - 2014
Cambridge University Cambridge (United Kingdom) Certificate of Proficiency in English (C2) - 2010
Санкт Петербург държавен университет Санкт Петербург (Русия) ТРКИ IV (C2) / Тест по руски като чужд език - 2014
Допълнителна информация и професионален опит за Ángel Hernández

Аз съм тук да те помогна. Тъй като самият аз съм бил студент по чужди езици, напълно разбирам предизвикателствата при изучаването им и винаги съм насочвал преподаването си към улесняване на нещата. Вашето ниво се определя индивидуално и се работи за изчистване на пропуските и затвърждаване на новите знания чрез различни способи и индивидуални упражнения въз основа на логиката на комуникацията за да можете да бъдете независим говорител. Какво по тази тема искате веднага да разберете? Предлагам да не губите време и да проведем първия урок още сега! Можем да общуваме и чрез тази страница, Viber или имейл (angel.lhn@pm.me)

 

Като когнитивен преподавател, целта на моите уроци е да те помогна да използвате логично езици както в писмен, така и в говорим вид. Аз винаги ще се фокусирам върху това да ви помогна да мислите и общувате логично и свободно на испански или английски език с пълно разбиране на посланието. С помощта на този комуникативен подход ще придобиете увереност и самостоятелност при владеенето езици с лекота. Аз помогна те на ефективно усвояване на нови знания и тяхното дълготрайно запомняне.

 

Мога да използвам и по-традиционен подход, ако това ви устройва повече, защото целта ми е да ви помогна да подобрите езиковите си умения. Всички мои ученици мислят и общуват логично на испански и английски, без да използват майчиния си език, и вие също ще можете да го направите много скоро. Използвам английски професионално от почти 20 години и съм живял в Англия и Ирландия в продължение на 7 години, така че познавам истинската употреба на английския език (професионален, официален, неутрален и т.н.). Мога да се адаптирам към вашите специфични нужди от английски език.

 

Можем да провеждаме занимания с продължителност 45 минути, един час, 80 минути, 90 минути или два часа, като също така е възможно да променим продължителността след първите ни занимания. Можем да провеждаме уроците си онлайн (Zoom, Skype), при вас или при мен.

 

В нашите уроци ще се адаптирам изцяло към вашите езикови нужди (учебни, професионални, подготовка за изпити, хоби и т.н.) с индивидуален подход, така че да можете да учите уверено и с темпото, което вие решите.

 

Този комуникативен подход ще ви помогне да подобрите знанията си по испански или английски език много по-бързо, отколкото сте очаквали, защото се основава на логическото му разбиране и използване по същия начин, по който сте научили родния си език. За тази цел бих могъл да използвам собствени материали и винаги ще бъда фокусиран върху вашите специфични/по-спешни нужди (граматика, писане, говорене, произношение, подготовка за изпита DELE и т.н.).

 

Има ли някакъв въпрос, който винаги е оставал без отговор? Ако искате да разберете как работи моят комуникативен подход, защо не вземете първия урок?

 

Изпрати съобщение
до Ángel Hernández
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ