platinum
verified
plus

Ángel Hernández Tutor

София, България map
Гео Милев, Слатина, Студентски Град, Лозенец, Оборище, Изток, Дианабад, Младост, Надежда, Дружба
няма
Аз съм когнитивен преподавател по испански и английски език като чужд от Испания, както и изпитващ DELE (диплома по испански като чужд език) от 2010 г. Имам 14-годишен опит в преподаването за частни ученици, както и за малки и големи групи в различни държави. Работил съм в пет университета, както и в Институт Сервантес като преподавател исп. и анг. (А1-С2), граматика, говорене, език за специализирани цели, подготвителни курсове за DELE, произношение, писане на есета и др. Сега, съм тук да ТЕ помогна.
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Spanish
Russian
French
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 711 times
Visitors: 429
Last online: 18.04.24
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

NEA
Candidates high school
Graduates - Exams
още »
Candidate students
International Baccalaureate
grade 9 - 12
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable

Spanish lessons and courses

NEA
Candidates high school
Graduates - Exams
още »
Candidate students
International Baccalaureate
grade 9 - 12
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable

Lessons and courses in Business English

NEA
Candidates high school
Graduates - Exams
още »
Candidate students
International Baccalaureate
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable
Extra skills на Ángel Hernández
Homeworks
Special education
Education City Specialty Degree Class
Universidad Int. Menéndez Pelayo e Instituto Cervantes Santander, Madrid Магистърска степен по преподаване на испански като чужд език Магистър 2019
Instituto Cervantes / Иститут Сервантес Madrid / Мадрид Examinador DELE / Изпитващ диплома по испански като чужд език - 2010
Universidad de Granada (España) / Университет Гранада (Испания) Granada / Гранада Официален писмен и устен преводач на испански, английски и руски Магистър 2009
Instituto Cervantes / Иститут Сервантес Madrid / Мадрид Tutor de español en línea / онлайн преподавател по испански език - 2014
Cambridge University Cambridge (United Kingdom) Certificate of Proficiency in English (C2) - 2010
Санкт Петербург държавен университет Санкт Петербург (Русия) ТРКИ IV (C2) / Тест по руски като чужд език - 2014
Additional information and experience за Ángel Hernández

Аз съм тук да те помогна. Тъй като самият аз съм бил студент по чужди езици, напълно разбирам предизвикателствата при изучаването им и винаги съм насочвал преподаването си към улесняване на нещата. Вашето ниво се определя индивидуално и се работи за изчистване на пропуските и затвърждаване на новите знания чрез различни способи и индивидуални упражнения въз основа на логиката на комуникацията за да можете да бъдете независим говорител. Какво по тази тема искате веднага да разберете? Предлагам да не губите време и да проведем първия урок още сега! Можем да общуваме и чрез тази страница, Viber или имейл (angel.lhn@pm.me)

 

Като когнитивен преподавател, целта на моите уроци е да те помогна да използвате логично езици както в писмен, така и в говорим вид. Аз винаги ще се фокусирам върху това да ви помогна да мислите и общувате логично и свободно на испански или английски език с пълно разбиране на посланието. С помощта на този комуникативен подход ще придобиете увереност и самостоятелност при владеенето езици с лекота. Аз помогна те на ефективно усвояване на нови знания и тяхното дълготрайно запомняне.

 

Мога да използвам и по-традиционен подход, ако това ви устройва повече, защото целта ми е да ви помогна да подобрите езиковите си умения. Всички мои ученици мислят и общуват логично на испански и английски, без да използват майчиния си език, и вие също ще можете да го направите много скоро. Използвам английски професионално от почти 20 години и съм живял в Англия и Ирландия в продължение на 7 години, така че познавам истинската употреба на английския език (професионален, официален, неутрален и т.н.). Мога да се адаптирам към вашите специфични нужди от английски език.

 

Можем да провеждаме занимания с продължителност 45 минути, един час, 80 минути, 90 минути или два часа, като също така е възможно да променим продължителността след първите ни занимания. Можем да провеждаме уроците си онлайн (Zoom, Skype), при вас или при мен.

 

В нашите уроци ще се адаптирам изцяло към вашите езикови нужди (учебни, професионални, подготовка за изпити, хоби и т.н.) с индивидуален подход, така че да можете да учите уверено и с темпото, което вие решите.

 

Този комуникативен подход ще ви помогне да подобрите знанията си по испански или английски език много по-бързо, отколкото сте очаквали, защото се основава на логическото му разбиране и използване по същия начин, по който сте научили родния си език. За тази цел бих могъл да използвам собствени материали и винаги ще бъда фокусиран върху вашите специфични/по-спешни нужди (граматика, писане, говорене, произношение, подготовка за изпита DELE и т.н.).

 

Има ли някакъв въпрос, който винаги е оставал без отговор? Ако искате да разберете как работи моят комуникативен подход, защо не вземете първия урок?

 

Изпрати съобщение
до Ángel Hernández
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ