verified
plus

Учебница "9 музи" Study hall

София, България
ЧРЕЗ ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ, ЗАБАВЛЕНИЯ, ТАНЦИ И СПОРТ СТИМУЛИРАМЕ РАЗВИТИЕТО НА КРЕАТИВНОСТТА И МНОЖЕСТВЕНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ПРИ ДЕЦАТА. Заповядайте в нашата УЧЕБНИЦА. При нас ще намерите уютна и приятна среда не само за децата, а и за родителите. Ние поощряваме и подкрепяме участието на родителите във всички наши занимания.
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 2137 times
Visitors: 904
Last online: 11.03.24
With advanced study of
Extra skills на Учебница "9 музи"
For birthday
Homeworks
Additional information and experience за Учебница "9 музи"

Защо детският ни център се казава УЧЕБНИЦА "9 музи"?

Много от вас ни задават въпроса защо детския ни център носи това име и кои са 9-те музи. Идеята за името ни хрумна от книгата на Хауърд Гарднър "Множество интелигентности". Според неговата теория човек притежава 9 интелигентности (това са нашите 9 музи) от които 2-3 са вродени , а останалите човек може да развие през живота си. Смята се, че хората, които са успели да развият всичките си 9 интелигентности са едни от най-успешните както в личен така и в професионален план. 

 

Затова и ние дадохме името "9 музи" на детския си център, защото искаме да помогнем на децата, които ни посещават да развият възможно повече от интелигентностите си. Много сме горди с децата ви, които се впускат във всяко ново начинание с огромна жажда за знания и с желание да научат и да приложат новите неща.

 

Екипа с който работим.

Хората от екипа ни са изключителни професионалисти в своята област. Без значение, с какво се занимават – учители, преподаватели, артисти, художници, танцьори и т.н., всички те са отдадени на работата си с деца и много я обичат. А всичко това си личи по желанието, с което децата посещават нашия детски център и по знанията и уменията, които получават при нас и ги прилагат на практика.

 

Преди да вземем нов човек в екипа си самите ние като родители си задваме въпроса "Бихме ли позволили на този човек да обучава нашите деца и дали сме съгласна децата ни да прекарват времето си точно с този човек?". Децата ви при нас са в сигурни ръце – обичани и закриляни.

Gallery на Учебница "9 музи"
Учебница
Учебница
Учебница
Учебница

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Учебница "9 музи"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ