verified
plus

Силвия М. Child doctor

Варна, България
Психологичен кабинет P ***** гр. Варна предлага разнообразни консултантски услуги в сферата на психологията и психотерапията. Грижи се да отговори на специфичните нужди на всеки един клиент, който търси помощ, чрез поредица от разговори, в които се създават смислени решения на проблеми и трудности в живота.
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 1448 times
Visitors: 577
Last online: 06.06.23
Консултации или психотерапия For Price

Child psychology

1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
още »
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
40 lv.
60min.
Additional information and experience за Силвия М.

Аз, Силвия М. съм психолог и професионалист в лечението на тревожност, депресия, травми, проблеми в отношенията и лечение на хранителни разстройства. Моята цел е да осигоря безопасно и подкрепящо партньорство, в което можете да започнете да изследвате своите преживявания  и да идентифицирате областите, които искате да промените. Моят основен фокус е да  помагам на хората да получат по-голяма проницателност и самосъзнание. Да изследват миналият си опит и как той въздейства на живота им в настоящето.

Ще ви подкрепям да откриете силните си  страни, и в крайна сметка да направите избори, които да ви удовлетворяват.  

 

Ако смятате, че мога да ви помогна свържете се с мен за да почувствате процеса, да зададете всички въпроси, които имате, и да видите дали това е точно за вас.

Изпрати съобщение
до Силвия М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ