verified
plus

Галина П. Child doctor

Варна, България
В работата ми с децата водещо е детето и неговото семейство. Моите интереси са свързани с децата, живеещи в дисфункционални семейства и девиантното поведение. Организирам и провеждам обучения, свързани със проблемите на децата и подрастващите. Разглеждам теми свързани с отговорното родителство, функция и дисфункция на семейната система. От началото на 2020 година съществува Терапевтична детска стая, която позволява да се работи с деца, които са се затворили.
Teaching language:
Bulgarian
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 1701 times
Visitors: 712
Last online: 02.07.21
Консултации или психотерапия For Price

Child psychology

1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
още »
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
price negotiable
Extra skills на Галина П.
Psychotherapist
Education City Specialty Degree Class
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново Психология Магистър
ШУ "Епископ Константин Преславски" Шумен Теология Магистър
ШУ "Епископ Константин Преславски" Шумен Социални дейности Бакалавър
Additional information and experience за Галина П.

Казвам се Галина П. - консултант в когнитивно поведенческата парадигма.
Работя, като психолог, но развивам частна практика, намираща се на бул. "Христо Ботев" № 8, ет. 1, стая 103 в гр. Варна. 

Какво целя със създаването на този профил?

Много е малко да кажа само едно изречение, но все пак: Водещото е любовта ми към децата.
В моята работа всекидневно срещам детски съдби, детски истории и ограбено детство. Всекидневно се сблъсквам с войните на родителите, в които жертви са децата. Незнанието на родителите как да се справят със своите подрастващи деца, не защото нямат желание, а защото са забравили, че са били деца, защото са забравили за детските проблеми, за потребностите, за хаоса в техните малки и нежни души. Защото в това време има висока концентрация на бедост и възрастните имат техните си проблеми. Но тук е мястото да кажа, че аз не осъждам и не обвинявам.

Какво правя?
Насочвам вниманието си към родителите и проблемите им с децата. Публикувам статии, видеа, уебинари, организирам и провеждам обучения.

Защо го правя?
В целият си съзнателен път съм следвала изречението: В името на детето и неговото семейство. През всички тези години на развитие и работа, съм подкрепяла децата в процеса им на развитие.
Подкрепям родителите, най-вече в темите, свързани с проблемите на подрастващите, функцията на семейството и отношението им към децата.


Но най-много внимание обръщам на теми като развода. Опитвам се деликатно да разкажа за нечестните войни, в които двамата родители въвличат децата и какво се случва при отчуждението. Как се променя цялата функция и как се размества естественото. И да не забравяме, че децата имат нужда от майка и баща - от подкрепата на двамата си родителя.

От началото на 2020 година съществува Терапевтична детска стая, която позволява да се работи с деца, които не разговарят, гледат в една точка, имат агресивно поведение, имат тревожни мисли. 


Моята мисия е да бъда в помощ на детето и неговото семейство. 

С Уважение:

Галина П. 

Изпрати съобщение
до Галина П.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ