Register
5.0
image
0876 343 100
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Изабела Георгиева Tutor

ж.к. Дървеница, София, България map
Метростанция "Мусагеница", до 55-то училище
0876 343 100
Преподавател по цигулка с дългогодишен опит, дипломиран в Санкт-Петерсбургска Държавна Консерватория "Н. Римски-Корсаков", дава частни уроци за начинаещи и напреднали, помощ при усвояване на материала от музикалното училище в началните класове, както и уроци за възрастни, желаещи да се докоснат до красотата на инструмента. За по-ползотворна работа, препоръчвам уроци 2 пъти седмично. При начинаещи, уроците по цигулка, солфеж и теория на музиката са съчетани в рамките на един учебен час.
Place:
In teacher's house
Teaching language:
Bulgarian
Portuguese
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 1198 times
Visitors: 675
Last online: 04.06.21
I teach Teaching Price

Violin lessons

още »
20 lv.
45min.

Solfeggio lessons

още »
20 lv.
45min.

Music Theory lessons

още »
20 lv.
45min.
Extra skills на Изабела Георгиева
Education City Specialty Degree Class
Санкт-Петербургска Държавна Консерватория Санкт-Петербург Цигулка Магистър 1994
Additional information and experience за Изабела Георгиева

*Уроците се заплащат на месец за съответния брой часове – 4, 8 или 12 урока/месец.  

 

Да се ​​научим да свирим на музикален инструмент може да има благоприятен ефект върху мозъка ни, тъй като се стимулират едновременно и двете полукълба. Това от своя страна подобрява значително езиковите умения и речта при малчуганите. Джесика Гран (когнитивен учен в Западния университет в Лондон/Онтарио) например твърди, че една година уроци съчетани с редовна практика, може да повиши коефициента на интелигентност с три точки. И в това няма нищо удивително, тъй като музикалното обучение стимулира същите части на мозъка, отговорни за логическото, аналитичното и математическото мислене. От друга страна, музикалните занимания помагат на детето по-добре да изразява своите емоции, да общува, да развива своите двигателни умения и други качества, като артикулация и ритъм, подобрява общото му състояние и самочувствие. 

Изпрати съобщение
до Изабела Георгиева
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ