verified
plus

Езиково училище "Руски Лицей" School

София, България
Нашата мисия е: да формираме уверени и хармонично развити личности с реални възможности за пълноценна професионална и социална реализация. 
Teaching language:
English
Bulgarian
Russian
Profile is:
Views: 2632 times
Visitors: 1243
Last online: 09.02.24
With advanced study of
Extra skills на Езиково училище "Руски Лицей"
Language school
With kindergarten
With study
Preschool
Primary
Primary school
High school
Additional information and experience за Езиково училище "Руски Лицей"

Реализацията на нашата мисия е постижима чрез провеждане на качествен учебно-възпитателен процес, насочен към:

- трайно усвояване на базисни знания и високо ниво на общообразователната  подготовка за продължаване на образованието в следваща степен;
- езикова подготовка, насочена към владеене на руски и английски език;
- създаване на умения и постигане на ключови компетентности за индивидуална реализация и за работа в екип, като много добрата компютърна подготовка и владеенето на два или три чужди езика е само част от тях;
- изграждане на позитивна ценностна система – възпитаване на достойни, социално ангажирани граждани.

 

Учебните програми по руски и английски език са разработени в съответствие с държавните образователни изисквания за учебно съдържание по чужди езици.
Тези програми са съгласувани с равнищата за владеене на руски и английски език, посочени в Общата европейска рамка по чужди езици на Съвета на Европа, и с изискванията за придобиване на различни международно признати сертификати.
Това дава възможност за приравняването на подготовката на учениците в училището към равнищата на езиковите дипломи, издавани от съответните компетентни институции в страните на изучаваните езици.

 

Разширено изучаване на руски и английски език от І-ви до VІІ-ми клас.

Целодневната организация на учебния процес позволява провеждане на обучението по специализирани програми в зависимост от чуждоезиковата подготовка на ученика.
По желание и при възможност може да се изучава и трети чужд език.

 

Профилирано обучение по руски и английски език от VІІІ-ми до ХІІ-ти клас.

Организирано е в две паралелки: едната с първи руски и втори английски език, и другата с първи английски и втори руски език.
Профилиращите предмети за двата чужди езика са история и цивилизация, география и икономика, философия, и свят и личност.

 

Международни сертификати за допълнителна езикова подготовка.

Училището има договореност с Руския Културно-информационен център в София и с Института за руски език "А.С.Пушкин"  в Москва и с Кембридж юнивърсити за допълнително сертифициране на учениците и получаване на международно признати сертификати при успешно положени изпити за съответните степени на владеене на руски  и на английски език.

Gallery на Езиково училище "Руски Лицей"
Езиково училище
Езиково училище
Езиково училище
Езиково училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиково училище "Руски Лицей"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ