verified
plus

Детски център "Тони" Study hall

София, България
Ние специалистите от детски център "Тони" поемаме отговорността да работим за децата, с децата и техните родители и да бъдем в тяхна полза. Ние се ангажираме да подкрепяме развитието на децата и да превърнем центъра в предпочитано място за работа. Нашата цел е да постигаме отлични резултати и да превърнем ученето в приятно занимание.
Profile is:
Views: 2554 times
Visitors: 908
Last online: 16.07.20
With advanced study of
Additional information and experience за Детски център "Тони"

Детски център "Тони" е извънучилищен център за професионална и педагогическа помощ на родители във възпитаването, развитието и обучението на деца, на възраст от 4 до 6 години и от 7 до 12 години. В този възрастов диапазон на обучение се развиват умения и компетентности, които оказват съществено влияние върху цялостното понататъшно развитие на детската личност. Системното обучение на децата в умения да анализират в ъзприетите явления от действителността, да отделят съществените от несъществените признаци, да правят обобщения, съществено подпомага развитието на детското възприятие в процеса на превръщането му в целенасочено осмислено наблюдение, и е добре да се извършва под въздействие и опита на специалисти в обучението на децата.

 

Децата са много различни, те имат своите индивидуални особености. Нека им дадем възможност да се занимават с много различни дейности, за да открием в кои занимания детето изпитва огромно удоволствие. Ще има достатъчно време да четем, пеем, да слушаме музика, да танцуваме и да играем. Ще му помогнем да се изяви в сферите, в които се чувства уверено, да бъде забелязано, чуто и разбрано. Но първата ни и най-истинска задача, е да го обичаме и подкрепяме, докато то е готово да разгърне целия си потенциал.

 

Организация на работа:

- целодневна;

- полудневна;

-  почасова.

 

Децата се приемат целогодишно.

Изпрати съобщение
до Детски център "Тони"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ