verified
plus

Частно училище "Цар Симеон Велики" School

София, България
Изграждаме млади хора с интерес към науката, развито чувство за общност и родолюбие, грижа за околната среда, себепознание и емоционална интелигентност, преподават като използват учене чрез правене, интердисциплинарно обучение, изучаване на изкуства, в уникална база, разположена на чист въздух. Екипът цели изграждането на устойчиви партньорства, с които да гарантира постигане на целите си и богат избор от дейности за нашите ученици. Поставяме си високи цели и поддържаме високи професионални стандарти.
Profile is:
Views: 2687 times
Visitors: 1137
Last online: 01.05.20
With advanced study of
Additional information and experience за Частно училище "Цар Симеон Велики"

Ние сме частно иновативно училище, което се намира в София, Иваняне. Институцията е част от по-обширна мрежа, която обхваща бизнес, неправителствени, културни, академични и изследователски организации.

 

Частно училище "Цар Симеон Велики" има за цел да бъде пример за иновативна, мотивираща, креативна, здравословна и позитивна среда, която стимулира личния потенциал на учениците докато изгражда и възпитава в тях навиците и философията на успеха. Основната цел на работата ни е да насърчим сред младите предприемаческия дух, личностните умения, иновативното и гражданското образование.

 

Мотото на училището – "Знанието е светлина" е свързано с визията ни да изградим мост между Златният век на българската култура през периода на цар Симеон Велики и наше време, използвайки новите технологии, предприемачеството и иновацията.

 

Учебната програма отдава особено значение на историята, културата, гражданското и финансово образование и се основава на метода на проблемно базираното обучение.

 

Нашите ученици имат на разположение модерна база, включваща:

Иновативна, просторна, пет етажна комплексна площ от 5555 m2;

Вътрешен плувен басейн и мултифункционален спортен център;

Външна площ - повече от 4000 m2;

Свеж въздух и чудесен изглед към Витоша и Балканския масив.

Gallery на Частно училище "Цар Симеон Велики"
Частно училище
Частно училище
Частно училище
Частно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно училище "Цар Симеон Велики"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ