Регистрирай се
5.0
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
verified
plus

Златка М. Детски психолог

Враца, България
Провеждам индивидуални консултации, беседи и водя групи за личностно развитие. Магистър по психология с опит над 25 години в консултанската практика. Занимавам се с когнитивна, поведенческа, енергийна и духовна психология. Преподавам дихателни практики и медитации насочени към разрешаване на редица психосоматични проблеми /главоболие, гастрити, хормонални проблеми, проблеми със съня, паник атаки, страх, емоционални и поведенчески проблеми/. Член на Българската асоциация по психоонкология. Остеопат.
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2514 пъти
Посетители: 832
Последно онлайн: 05.11.19
Консултации или психотерапия За Цена

Групово-динамичен тренинг

още »
цена по договаряне

Консултативна психология

още »
30 лв.
45мин.

Личностно развитие

още »
30 лв.
45мин.

Медитация

още »
цена по договаряне

Емоционална интелигентност

още »
30 лв.
45мин.

Психология за тинейджъри

30 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново Психология Магистър
Технически университет София Инженер микроелектроника Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Златка М.

Ежеседмично провеждам Арт ателиета за подобряване на емоционалната интелигентност с деца над 10г. Занятията протичат с продължителност 90 минути, в които играем, правим упражнения и разискваме важни теми повишаващи способността на децата да се справят със своите чувства и емоции, да разбират света на възрастните и като резултат в дългосрочен план да развият по най-добрия начин своя личностен потенциал. Човек става успешен, когато формира зряло отношение към живота и развие определени качества. Най -подходящата възраст за сеитба е детството, за да може детето по-леко да премине през пубертета, а в зряла възраст да събира плодовете от посятата реколта. Всички искат да берат добри плодове, затова не трябва да пропускаме времето си, а още в най - ранна детска възраст да си задаваме ВАЖНИТЕ въпроси. Когато душата не получава отговори на важните въпроси, тя расте слаба и крехка.

Изпрати съобщение
до Златка М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ