verified
plus

Занималня "Слънчице" Занималня

Разград, България
Занималня "Слънчице" - гр. Разград работи с деца от 5 до 10 г. Мисията ни е да откриваме и развиваме потенциала на учениците ни, да ги възпитаваме, учим и бъдем приятели с тях.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1505 пъти
Посетители: 702
Последно онлайн: 28.05.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Занималня "Слънчице"
С паркинг
Допълнителна информация и професионален опит за Занималня "Слънчице"

Учител с над 30-годишна практика, ще се погрижи за Вашето дете. С него ще се работи индивидуално, според потребностите му. Атмосферата на домашен уют ще допринесе то да се чувства удобно.

За най-малките предлагаме програма за предучилищна подготовка по държавните общообразователни стандарти. Така Вашият бъдещ ученик ще се адаптира бързо към учебния процес и ще може спокойно да надгражда знанията си.

Малките ученици от 1. до 4. клас ще получат в нашата занималня всичко необходимо. Ще учим заедно, ще предоляваме срещнатите трудности, ще развиваме потенциала на детето в определено направление. Свободното време пък ще оползотворяваме в интересни, полезни и забавни занимания. Допълнително децата в 4.клас ще бъдат подготвяни индивидуално за отлично представяне на националното външно оценяване.

 

Изпрати съобщение
до Занималня "Слънчице"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ