platinum
verified
plus

Yasemin Yusuf Учител

София, България map
онлайн
https://jsclassroom.online
Уроци по английски за възрастни онлайн! Казвам се Ясемин и ще се радвам да бъда Вашият учител по английски език! Бакалавър съм по специалност Английска филология в Софийския университет и основател на Eзикова школа за обучение на възрастни "Jasmine's Classroom". Материалите, които използваме в часовете са свързани с бизнес средата и акцентират върху уменията за говорене и произношение, с цел да се чувствате уверени, когато общувате на английски. Повече подробности можете да намерите в сайта ни.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 10272 пъти
Посетители: 4175
Последно онлайн: 16.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Немски език

35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Химия

35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Френски език

35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Испански език

35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Гръцки език

35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Португалски език

35 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Японски език

60 лв.
90мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Английска филология Бакалавър 2018
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Бизнес администрация Магистър 2019
Сертификати и грамоти на Yasemin Yusuf
Допълнителна информация и професионален опит за Yasemin Yusuf

Здравейте!

 

Казвам се Ясемин и ще се радвам да бъда Вашият учител по английски език!

 

За мен:

По професия съм филолог и учител по английски език, както и основател на Езикова школа за обучение на възрастни "Жасминс Класрум" ЕООД. Бакалавър съм по специалност Английска филология в Софийския университет. Аз съм дружелюбен, точен, креативен и ентусиазиран преподавател. С радост ще помогна и на тези от вас, които също като мен не спират да търсят знания и развитие, да подобрят своето писмено и говоримо ниво на английския език. Чрез моята школа искам да Ви предложа възможност за качествено, съвременно обучение, което да е достъпно в удобно за Вас време и от всяка точка по света. 

 

За езикова школа за обучение на възрастни Jasmine's Classroom:

Jasmine's Classroom е първата и единствена онлайн езикова школа в България, изцяло специализирана в обучението на възрастни. Създаденa е от преподаватели-филолози с много любов към преподаването и днес предлага курсове по английски, немски, испански, гръцки, японски, шведски и датски език, и уроци по химия.  С екип от квалифицирани преподаватели- филолози помагаме на професионалисти от различни направления да постигнат своите лични и професионални цели и да общуват спокойно и уверено със свои колеги, приятели или бизнес партньори. Курсовете са насочени към възрастната аудитория и съдържат елементи на бизнес комуникация и техники за ефективно презентиране. 

  

За уроците:

Знаем колко е ценно времето и предлагаме обучение по график, изцяло съобразен с индивидуалните нужди на курсиста. Обучението обхваща 5 нива (от А1 до C1) и е изцяло съобразено с изискванията на Eвропейската езикова рамка за владеене на езици. 

 

Системата, по която работим в часовете е насочена към възрастната аудитория и съдържа материали, свързани с бизнес средата. Ще придобиете важни за 21ви век умения като планиране и изнасяне на презентации на теми, значими за Вас и ще се чувствате уверени, когато общувате на английски. Системата фокусира върху развиване на уменията за говорене и произношение. Обръща се специално внимание на активирането на уменията на устната публична реч, което подготвя учащите да общуват уверено във всяка житейска ситуация ситуация, както и в академична или междукултурна среда.

  

При нас ще получите: ✔️работа с езиков специалист в реално време, ✔️професионално отношение и приятна учебна обстановка, ✔️а учителите ще бъдат и Ваши приятели.

 

Очакваме от курсистите ни отговорно отношение и активно участие в учебния процес, огромно желание за прогрес и мотивация за постигане на личните им и професионални цели!

 

 

 

Повече информация за мен, школата, преподавателите и езиците, по които предлагаме обучение, можете да намерите на сайта ни: www.jsclassroom.online

Първият урок е пробен и БЕЗПЛАТЕН. За въпроси и заявки можете да ни потърсите на:
+359899414408

info@jsclassroom.online

 

Включете се, за да вървим заедно по пътя към успеха!

Галерия на Yasemin Yusuf
Изпрати съобщение
до Yasemin Yusuf
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ