Регистрирай се
4.7
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 2.0 от 1 потребител
verified
plus

Владимир Б. Учител

София, България
Художник и графичен дизайнер. Работя в областта на рекламата и потребителския интерфейс над 12 години. Работил съм за рекламни агенции като Grey Worldwide, McCan, A-Team, Агора. И за следните марки: Nokia, Microsoft, CocaCola, GSK, BAT, Peugeot, iPad и др.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1538 пъти
Посетители: 768
Последно онлайн: 08.10.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Графичен дизайн

още »
20 лв.
45мин.

Уроци по Adobe Photoshop

още »
20 лв.
45мин.

Уроци по Adobe Illustrator

още »
20 лв.
45мин.

Уроци по Adobe Premiere

още »
20 лв.
45мин.

Уроци по Adobe Indesign

още »
20 лв.
45мин.

Уроци по Рисуване

още »
20 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Национална Художествена Академия София Магистър 2005
ССХУ за Приложни Изкуства София Средно 1998
Допълнителна информация и професионален опит за Владимир Б.

Работя в областта на визуалните изкуства над 15 години. Графичен дизайн, дизайн на опаковки, уеб дизайн, потребителски интерфейс, видео редактиране. Като графичен дизайнер работя над 12 години. Участвал съм в реализацията и създаването на визии и кампании за български и международни клиенти, създаване на концепции и сторибордове за рекламни клипове. Работил съм като видеомонтажист в студиа, за видео продукция. Имам богат опит в създаването на корпоративна идентичност. Опитът ми показва,че всеки който иска да се занимава в сферата на визуалните икуства и да развива естетичекото в себе си, МОЖЕ да го направи и да реализира креативността си.

 

ЗА Уроците:

Индивидуално обучение или в група м/у 3-5 човека, чиято цел е да се обърне задълбочено внимание на всеки обучаващ се.

ЗА ВСЕКИ КУРСИСТ СЕ ВЗИМА ВПРЕДВИД НИВОТО И СЪОТВЕТНО НАЧИНА НА ОБУЧЕНИЕ Е СЪОБРАЗЕН С НЕГОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТТИ.

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ УЧЕБНИ ПРОГРАМИ И КОМБИНИРАНЕ НА ЧАСОВЕТЕ СПОРЕД ЗАЕТОСТТА НА ОБУЧАВАЩИТЕ СЕ.

ЗА УРОЦИТЕ ПО РИСУВАНЕ:

Потготвям деца за средните художествени училища и висшите учебни заведения.

тел: ***

 

ЗА УРОЦИТЕ ПО ADOBE:

Уроците по Adobe Photoshop ще ви научат да ползвате свободно програмата и да обработвате растерни изображения, да изразявате себе си , чрез нея и да създавате уникални графични композиции. Ще ви подготвят за професинална работа в рекламата, както за уеб така и за печатните процеси. Обучението включва теоретични знания и практически упражнения.

тел: ***

 

Уроците по Adobe Illustrator  ще ви научат как  да създавате векторни илюстрации,  редактирате форми, да използвате  ефекти, да подготвяте файлове за печат и уеб и да ги интегрирате с други програми. Да изразявате себе си , чрез нея и да създавате уникални графични композиции. Ще ви подготвят за професионална работа в рекламата и сферата на потребителският интерфейс. Обучението включва теоретични знания и практически упражнения.

 

Уроците по Adobe InDesign  ще ви научат да ползвате програмата, за да създавате, печатни и дигитални издания. Страниране, обработка на текст, работа със стилове. Обучението включва теоретични знания и практически упражнения.

 

Adobe Premiere Pro е професионална програма за редактиране и създаване на видео! Обучението ще ви запознае и научи как да създавате и редактирате видео и вмъквате  аудио към него. Създаване на музикални клипове, заставки за предавания, филми. Експортиране  на готовите видеа според, медията за която са предназначени. Обучението включва теоретични знания и практически упражнения.

 

За Графичният дизайн:


Графичният дизайн е изкуство за визуализиране на идеи и комуникация посредством графични изображения. Има приложение  в рекламата, за създаване на кампании, фирмена идентичност, запазени знаци, тиражиране на печатни издания, като списания, брошури, листовки. Последните няколко години обхвата на реализация се разшири с въвеждането на нови стандарти, като онлайн медии и социални мрежи. Намира приложение и в създаването на потребителски интерфейс.

 

тел: ***

 

 

Галерия на Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.
Владимир Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Владимир Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ