Регистрирай се
5.0
image
0889 403 852
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
gold
verified
plus

Владимир Маринов Учител

София, България map
0889 403 852
Учителски опит в преподаването на анлийски и испански език, съответно в най-голямата езикова школа в България "Британика" и ЧСУ "Цар Симеон Велики". Кеймбридж сертификат за ниво C1 по английски и DELE C1 по испански. Разполагам със собствена програма за определяне на езиковото ниво, както и пълен онлайн комплект учебници за всички нива А1-Б2. Индивидуална програма за всеки ученик, съобразно потребностите. Ако имате нужда от млад и мотивиран учител за постигане на целите ви, ще се радвам да работим заедно.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2067 пъти
Посетители: 1061
Последно онлайн: 12.05.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Испански език

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Владимир Маринов
Образование Град Специалност Степен Випуск
Deusto Stress Research Билбао Консултативна психология Доктор
Universidad Complutense de Madrid Мадрид Психология Магистър
СУ "Св. Климент Охрдиски" София психология Бакалавър
Сертификати и грамоти на Владимир Маринов
Допълнителна информация и професионален опит за Владимир Маринов

Здравейте! Докато четете това описание, аз се намирам в Билбао, Испания и подготвям докторската си теза. Страстта ми към езиците никога не е стихвала. В момента намирам лаптопа като моя естествен контакт с учениците, докато се намирам извън страната. С опита, който имам в англоезична и испаноговоряща среда, бих искал да допринеса за вашите лични цели, независимо дали са свързани с английски или испански език. Намирам и двата за изключително красиви и необходими в съвременния свят. Обучителните ми модули и опит ми дават разнообразни инструменти за преподаване. Настоящата ми работа е изцяло свързана с английски и испански език и за мен е радост да предам част от мотивацията си на вас.

Имам на разположение подготвени материалиа за работа - учебник, учебна тетрадка, слушания и допълнителни hand-outs за граматика. Те може да се използват електронно или да се принтират, по ваше желание. Ако вашата цел е да подобрите говоримите си способности, може да се занимаваме с редица интересни теми за обсъждане, докато водя записки за вашите затруднения и обсъждаме допуснатите грешки в края на уроците. 

Изпрати съобщение
до Владимир Маринов
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ