Регистрирай се
4.7
image
0898 484 229
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.8 от 4 потребители
gold
verified
plus

Веселина Петкова Учител

ул. „Ангел Кънчев“ 14 , 1000 София, България map
до пл. Славейков
0898 484 229
Уроци и курсове по АНГЛИЙСКИ за всички нива. Подготовка за IELTS / TOEFL / CAE с примерни упражнения и тестове. Практически разговорен английски. Възможност за ОНЛАЙН обучение.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1875 пъти
Посетители: 1034
Последно онлайн: 11.11.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Веселина Петкова

Давам уроци по АНГЛИЙСКИ за всички нива - от абсолютно начинаещи до напреднали. Помагам в подготовката за IELTS / TOEFL за четирите модула с примерни упражнения и тестове. Подготвям за матура, за изпити и тестове, за ИНТЕРВЮ на английски при кандидатстване на РАБОТА или за ЕМИГРАЦИЯ. Предлагам упражняване на разговори. Уроците могат та бъдат както индивидуални, така и за двама души. Ако сте над ниво начинаещ, има възможност за ОНЛАЙН (дистанционно) обучение. Учебните материали се сменят, подбират и комбинират според процеса на напредване и вашите нужди. Продължителността на уроците и честотата на посещенията може да определим предварително, а може и да се уговаряме за всяко следващо занятие отделно. Извършвам ПРЕВОДИ  на документи  и попълване на формуляри. Издавам фактури.

Изпрати съобщение
до Веселина Петкова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ