Регистрирай се
4.7
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 3.5 от 2 потребители
verified
plus

Училище за чужди езици У. Школа, Курсове

Варна, България
ФАРОС е най-голямата верига училища за чуждоезиково и компютърно обучение в България. Ние предлагаме обучение за деца и възрастни, групово и индивидуално обучение, корпоративно обучение. Работим с най-съвременните аудио-визуални и мултимедийни учебни платформи и с оригинални учебници на най-големите издателства.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Гръцки език
Испански език
Италиански език
Немски език
Руски език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 4157 пъти
Посетители: 1627
Последно онлайн: 28.04.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Немски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Френски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Гръцки език

още »
цена по договаряне

Уроци по Испански език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български за чужденци

още »
цена по договаряне

Уроци по Компютърна грамотност

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Училище за чужди езици У.

Общувайте свободно със света и бъдете една стъпка напред  в чуждоезиковото и компютърното си обучение! 

 

Елате  в клон "Владислав" на  Училища Фарос – Варна! Намираме се на място с удобни комуникации с всички райони на града.

 

Провеждаме целогодишно групово  и индивидуално  чуждоезиково и компютърно обучение  за малки и големи в  интерактивна,  забавна среда и гъвкаво време, максимално съобразено с Вашите изисквания и темп на усвояване на знанията. Имаме опит в интегрирането на  хора с обучителни затруднения. Гаранция за нашата работа са усмихнатите лица на нашите възпитаници.

 

Предлагаме  езикова  подготовка за изпитите за кандидатстване за работа и обучение – IELTS, TOEFL, както и всички нива на Cambridge ESOL Examinations   -  Young Learners - за деца от 8 до 12 год. възраст,  правещи ги много по-уверени и мотивирани, KET, PET, FCE, CAE и  CPE, даващи свобода за успешна реализация по цял свят.

 

Компютърното ни обучение за деца и възрастни  е  съобразено  с всички съвременни тенденции  в сферата на високите технологии. Организирано е на модулен принцип  и включва  MS Office, програмиране в средата на Windows, основни информационни услуги в Internet, посещаване на сайтове, обезопасени за деца с вградени филтри за непозволени страници, компютърна графика, анимация и Web Design – Corel Draw, Photoshop, Flash,  Dreamweaver, 3Dsmax  и др. , работа с операционни системи Windows, Linux, Android, бази данни - MS Access, My SQL, редактиране на филми , блогове, хостване на сайтове и др.
Нашите преподаватели са специалисти  с дългогодишен опит, които  постоянно усъвършенстват уменията си и съчетават традиционните методи на обучение с най-съвременните образователни средства.

 

Доказателства за безкромпромисното качество на образование, което предоставяме във всички свои центрове са сертификатът за качество ISO тел: *** и нашата лицензия като Център за професионално обучение и квалификация към Министерски Съвет. Именно високото качество на обучение е гаранция за успешното усвояване на знанията. То допринася за престижа, с който се ползва компанията сред хилядите си клиенти.

 

Училища ФАРОС са част от E. G. Strategakis Group - образователна институция с дейност в 10 европейски държави.

 

Елате при нас  сега и спестете време и усилия!  Вие заслужавате най-доброто!

тел.: тел: *** , тел: ***

Галерия на Училище за чужди езици У.
Училище за чужди езици У.
Училище за чужди езици У.
Училище за чужди езици У.
Училище за чужди езици У.
Училище за чужди езици У.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Училище за чужди езици У.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ