Регистрирай се
verified
plus

Учебна работилница Б. Занималня

София, България
Мисията ни е да създадем един по- добър свят за нашите деца. Всяко дете има нужда от индивидуално внимание и добро отношение, за да развие пълния си потенциал. Ние вярваме в успеха на всяко дете!
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 968 пъти
Посетители: 457
Последно онлайн: 24.07.18
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Учебна работилница Б.
Допълнителна информация и професионален опит за Учебна работилница Б.

КАКВО Е УЧЕБНА РАБОТИЛНИЦА?
 
Спокойно и приятно място, където децата развиват своя индивидуален потенциал, критично мислене и творчески заложби.

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
 
Годишно обучение по английски език за деца.
Учебните системи, които използваме предлагат интегрирано обучение (CLIL) при което чуждият език се изучава посредством съчетаването му с други учебни предмети, например история, география,  математика. Това провокира естествения интерес на децата към обкръжаващия ги свят и им позволява веднага да приложат наученото в своето ежедневие.​
Обучението по английски език е с продължителност 8 месеца (от октомври до май). Децата са разпределени в различни възрастови групи, съобразени с нивото на владеене на езика.

 

Полудневна занималня за деца от 1 до 4 клас.

В нашата Учебна работилница Б. ние се стремим да изградим в децата устойчив модел на учене и възприемане на материала. Методологията на преподаване в Учебна работилница Б. има за цел да предложи позитивен подход към учебния процес, при който постиженията на децата са естествен резултат от добре изградени навици и мотивация за учене.
Групите в Учебна работилница Б. са малки, за да предложим напълно индивидуален подход към всяко дете. Ние вярваме, че всяко дете притежава уникални качества и има индивидуални интереси. Когато детето бъде поощрявано и мотивирано да използва тези свои качества и интереси в учебния процес, резултатите са налице.
Нашето мото е "STUDY FRENDLY" - учебен процес, при който децата получават лично внимание и отношение от преподавателите, съобразено с техните индивидуални потребности.
Графикът на провеждане на занятията е съобразен със смените на учениците в тяхното училище. По време на заниманията децата затвърждават изучавания материал,надграждат го с допълнителни знания и работят по индивидуално поставени задачи. Отделено е време за почивка, творчески игри, самоподготовка и работа по групи. Убедени сме, че при нас децата ще обичат да учат и сами ще оценят своя напредък.
Сигурността на вашите деца е наша първостепенна грижа. По време на занятията, всички деца са под постоянното наблюдение на квалифициран педагог. Имате постоянна връзка с нас и по всяко време можете да се информирате за случващото се.
Важно е да бъдете информирани за всичко, което се случва с детето ви при нас. Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси и да намерим вярното решение за вашето дете. Свържете се с нас като използвате формата за обратна връзка или ни потърсите на посочените телефони!

 

Курсове по английски език за възрастни.

​В Учебна работилница Б. курсовете по английски език за възрастни са със строго практическа насоченост.
Ние добре разбираме трудностите, които възрастните изпитват при овладяването на езика и неговото приложение на практика и можем да предложим работещи решения за тяхното преодоляване. Ние преподаваме логиката на живия език и как той работи в реални ситуации.
Вие искате свободно да използвате езика тогава, когато ви потрябва. Искате да звучите автентично и да бъдете правилно разбрани. Стремите се към свободна комуникация при която няма бариери. Методиката на преподаване в Учебна работилница Б. може да ви даде ключът за постигане на тези цели.
Групите в Учебна работилница Б. са малки, за да предложим индивидуален подход към всеки. Личното отношение и работа върху вашите конкретни потребности ще ви дадат нужната увереност да използвате езика свободно

Галерия на Учебна работилница Б.
Учебна работилница Б.
Учебна работилница Б.
Учебна работилница Б.
Учебна работилница Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Учебна работилница Б.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече