Регистрирай се
verified
plus

Учебен център Д. Школа, Курсове

София, България
За децата от 6-годишна възраст предлагаме предучилищна подготовка, лицензирана от МОН, а за учениците от 1 до 7. клас работи езикова занималня, където изявени преподаватели в малки групи ги подготвят не само по учебната им програма, но и ги възпитават, създават различни умения, грижат се за тяхното духовно израстване.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3777 пъти
Посетители: 1652
Последно онлайн: 15.01.19
Преподавам Преподавам на Цена

Детски учител, уроци предучилищна педагогика

цена по договаряне

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци по Математика

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци по Химия

още »
цена по договаряне

Уроци по Биология

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Учебен център Д.
Допълнителна информация и професионален опит за Учебен център Д.

Учебен център "Д." отвори врати за своите малки  и големи посетители през 2000 г. в деня на  Народните будители – 01.11.00г., който се превърна за нас в двоен празник.

 

В подходяща и уютна обстановка, с приятели на своята възраст те имат възможност да открият света за себе си и да развият своя талант, водени от учителите си с търпение и усмивка. Съботните школи  по икебана и рисуване, приложни изкуства са особено жадувани, както и арт-клубовете в неделя. Някои от най-изявените ни възпитаници са взимали често участие в предаването "Бъклица и дрян" по радио "Хоризонт". При възможност в петък  ги водим на изложби, посещаваме музеи, представления, като предварително подготвяме децата  с информация, разясняваме  термини, особености на постановките и вида изкуство. 

 

Стремим се да изграждаме всестранно тяхната личност и ги въвеждаме в света на красивото чрез уроците игри – Естетика на поведението, на храненето и облеклото. Правим здравни беседи със специалисти във връзка с осезаемите социални заплахи – наркомании /дрога, цигари и алкохол/, насилие. Запознаваме ги с правилника на движение по пътищата у нас и в Европа. Децата имат възможност за работа с библиотека, въвеждаме ги и в света на компютъра, работят с интернет.

 

Тук се грижим не само за  техните интелектуални възможности, но и за физическото им развитие – предлагаме обучение  по плуване, йога, тенис, ски, като за облекчение на родителите разполагаме с транспорт и прибираме учениците по домовете. В свободното време правим  излети из София и околностите, както и екскурзии в страната, лагери на море и планина. През ваканциите организираме  целодневни забавления  – градски лагер, плувен лагер с обучение от треньори.

 

Учебният център също така провежда курсове по български език и математика за 6.,7. клас и други предмети  за кандидатстване в гимназии и  във висши учебни заведения. В групите елитни преподаватели  в малки групи обучават учениците  с оглед  на изискванията на МОН и съвременната методика.

 

При нас големи и малки изучават с желание чужди  езици в курсовете по английски, испански и немски.

 

Приятели, в началото на лятото на 2007 година учебният център се разшири и с Целодневна детска градина и ясла "Д.", която впоследствие стана една от най-популярните частни детски градини в София. 

 

Скъпи приятели, може би е време да Ви кажем  защо нашият учебен център се нарича така. В България италианският писател Джани Родари е много известен.Още от малки се запознавахме с неговите приказки и чудесни истории. Сега, като големи, бихме искали нашите деца да го открият за себе си. Има, разбира се, и още една причина, която да ни кара нас – основателите на центъра – да изберем това име. Писателят има принос и в теорията за създаване на приказки от деца. Неговата  книга “Граматика на фантазията” е в основата на идеята на нашия център и е, тъй да се каже, настолна. Опитваме се чрез игра да  провокираме интелектуалните  възможности на малките да развиват своите умения и фантазия, да творят.

Галерия на Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.
Учебен център Д.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Учебен център Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ