verified
plus

Тони Ц. Учител

София, България
Счетоводител с опит в топ компании, лидери в областта си в световен мащаб.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3685 пъти
Посетители: 1383
Последно онлайн: 08.12.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Счетоводство

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Кариерно ориентиране

Кандидат-студенти
17 - 20 годишни
Студенти
още »
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни умения на Тони Ц.
Деца с говорни пробл.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Икономически университет Варна Счетоводство и контрол Бакалавър 2014
Висше училище по застраховане и финанси - ВУЗФ София Журналистика, продуцентство и финанси в класа на Лора Крумова Магистър 2016
Сертификати и грамоти на Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Тони Ц.

Здравейте,

Казвам се Тони и мога да съм полезен на ученици между 9 и 12 клас от търговски гимназии ако желаят да придобият или подобрят знания и умения в сферата на финансовото счетоводство. Обученията ми освен чисто счетоводно, целят да ориентират Вас като ученици или Вашите деца като родители в професионалния път, по който искат да поемат, като това невинаги е задължително да е в областта на счетоводството. По професия съм счетоводител и курсовете по моята специалност целят да дадат на желаещите максимално бързо знанията и уменията за справяне със задачите в клас, както и възможности за развитие в мултинационална и корпоративна среда в бъдеще. Винаги се стремя да науча своите ученици само на неща, които ще им вършат работа в реалния свят на бизнеса и които ще им бъдат от полза, независимо в каква професионална посока ще се ориентират. За най-добрите и най-упоритите си ученици, бих могъл да съдействам при бъдещо намиране на работа или стаж в топ компаниите в София, изготвяне на LinkedIn профили и запознаване с възможностите на сайта, което да подпомогне ученикът при намиране на работа в даден бъдещ етап от неговото развитие. Тъй като съм се явявал и на десетки интервюта за работа в топ компанни, в много от които съм наеман дори повече от веднъж, бих могъл да дам и насоки в тази област.

Моля не се свързвайте с мен за решаване на задачи на изпити или писане на курсови работи с цел да се изкарат хубави оценки без да се вложи никакъв труд и старание от Ваша страна. Не отговарям на подобни запитвания и не работя с ученици/студенти и родители на същите, които нямат желание за придобиване на трайни знания и умения, постигнати чрез постоянство и упоритост. Целта ми не е просто да ви реша задачите и да ви взема парите, а да ви покажа пътя, по който да вървите за да постигнете успехи в кариерата си на ученици, студенти и работещи след това.

Когато аз самия бях ученик, в класната стая рядко влизаха професионалисти от практиката, които да разкажат повече за бизнеса и реалните възможности за развитие, в корпоративна среда, които счетоводството и финансите дават. Теорията беше твърде суха и скучна и знам, че невинаги на вас ще ви е интересно, но ви уверявам, че представено по подходящия начин и преведено на езикът на деветокласник, счетоводството е доста приятно. Мога да помогна на Вас или на децата Ви, като освен за счетоводството ще разкажа и малко повече за кариерните възможности в София, свързани със него, ще им разкажа малко повече и за своя кариерен път и трудности, с които съм се сблъсквал. През годините съм работил на различни счетоводни позиции за компании като Fantastic Services (лидер в почистващите услуги във Великобритания), Cargill (световен лидер в производството на храни), Ingram Micro (водещ дистрибутор на техника в световен мащаб), а към момента съм GL Reporting Analyst в Louise Dreifus - световен лидер в производството и търговията с храни. Работата ми в тези компании ми е дала доста контакти с хора от ИТ индустрията, човешките ресурси, маркетинга, мениджмънта, покупко-продажбите, правото, психологията, както и с хора на свободна професия и много други. Ако Вие или детето ви в крайна сметка не проявите траен интерес към счетоводството, винаги ще мога да Ви свържа с хора от други индустрии, които да дадат насоки за развитие в техните среди и информация за най-престижните квалификации в професиите им, към които детето Ви евентуално да се стреми в бъдеще. 

В LinkedIn профилът ми по долу ще откриете моя детайлна автобиография, както и препоръки от мои колеги, а в галерията на сайта можете да видите снимки от срещи с ученици в класна стая, както и от офис пространствата на някои от топ компаниите в София. 

Цена и продължителност на курсовете: по договаряне, в зависимост от продължителността, нуждите и възможностите на обучаемия - колкото по-дългосрочно, толкова по-евтино, а ако ученикът положи старание, всичко, което е платил един ден ще му се върне многократно. :)

За контакт:

e-mail: ***@***

LinkedIn:  www.*** тел: ***

Tel.: тел: ***

Facebook:  www.***

Галерия на Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Тони Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ