verified
plus

Тони Ц. Със Сертификати / Лицензи Учител

София, България
Счетоводител с опит в топ компании, лидери в областта си в световен мащаб.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4180 пъти
Посетители: 1543
Последно онлайн: 29.05.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Счетоводство

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Кариерно ориентиране

Кандидат-студенти
17 - 20 годишни
Студенти
още »
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни умения на Тони Ц.
Деца с говорни пробл.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Икономически университет Варна Счетоводство и контрол Бакалавър 2014
Висше училище по застраховане и финанси - ВУЗФ София Журналистика, продуцентство и финанси в класа на Лора Крумова Магистър 2016
Сертификати, лицензи и грамоти на Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Тони Ц.

Здравейте,

Казвам се Тони и мога да съм полезен на ученици между 9 и 12 клас от търговски гимназии ако желаят да придобият или подобрят знания и умения в сферата на финансовото счетоводство. Обученията ми освен чисто счетоводно, целят да ориентират Вас като ученици или Вашите деца като родители в професионалния път, по който искат да поемат, като това невинаги е задължително да е в областта на счетоводството. По професия съм счетоводител и курсовете по моята специалност целят да дадат на желаещите максимално бързо знанията и уменията за справяне със задачите в клас, както и възможности за развитие в мултинационална и корпоративна среда в бъдеще. Винаги се стремя да науча своите ученици само на неща, които ще им вършат работа в реалния свят на бизнеса и които ще им бъдат от полза, независимо в каква професионална посока ще се ориентират. За най-добрите и най-упоритите си ученици, бих могъл да съдействам при бъдещо намиране на работа или стаж в топ компаниите в София, изготвяне на LinkedIn профили и запознаване с възможностите на сайта, което да подпомогне ученикът при намиране на работа в даден бъдещ етап от неговото развитие. Тъй като съм се явявал и на десетки интервюта за работа в топ компанни, в много от които съм наеман дори повече от веднъж, бих могъл да дам и насоки в тази област.

Моля не се свързвайте с мен за решаване на задачи на изпити или писане на курсови работи с цел да се изкарат хубави оценки без да се вложи никакъв труд и старание от Ваша страна. Не отговарям на подобни запитвания и не работя с ученици/студенти и родители на същите, които нямат желание за придобиване на трайни знания и умения, постигнати чрез постоянство и упоритост. Целта ми не е просто да ви реша задачите и да ви взема парите, а да ви покажа пътя, по който да вървите за да постигнете успехи в кариерата си на ученици, студенти и работещи след това.

Когато аз самия бях ученик, в класната стая рядко влизаха професионалисти от практиката, които да разкажат повече за бизнеса и реалните възможности за развитие, в корпоративна среда, които счетоводството и финансите дават. Теорията беше твърде суха и скучна и знам, че невинаги на вас ще ви е интересно, но ви уверявам, че представено по подходящия начин и преведено на езикът на деветокласник, счетоводството е доста приятно. Мога да помогна на Вас или на децата Ви, като освен за счетоводството ще разкажа и малко повече за кариерните възможности в София, свързани със него, ще им разкажа малко повече и за своя кариерен път и трудности, с които съм се сблъсквал. През годините съм работил на различни счетоводни позиции за компании като Fantastic Services (лидер в почистващите услуги във Великобритания), Cargill (световен лидер в производството на храни), Ingram Micro (водещ дистрибутор на техника в световен мащаб), а към момента съм GL Reporting Analyst в Louise Dreifus - световен лидер в производството и търговията с храни. Работата ми в тези компании ми е дала доста контакти с хора от ИТ индустрията, човешките ресурси, маркетинга, мениджмънта, покупко-продажбите, правото, психологията, както и с хора на свободна професия и много други. Ако Вие или детето ви в крайна сметка не проявите траен интерес към счетоводството, винаги ще мога да Ви свържа с хора от други индустрии, които да дадат насоки за развитие в техните среди и информация за най-престижните квалификации в професиите им, към които детето Ви евентуално да се стреми в бъдеще. 

В LinkedIn профилът ми по долу ще откриете моя детайлна автобиография, както и препоръки от мои колеги, а в галерията на сайта можете да видите снимки от срещи с ученици в класна стая, както и от офис пространствата на някои от топ компаниите в София. 

Цена и продължителност на курсовете: по договаряне, в зависимост от продължителността, нуждите и възможностите на обучаемия - колкото по-дългосрочно, толкова по-евтино, а ако ученикът положи старание, всичко, което е платил един ден ще му се върне многократно. :)

За контакт:

e-mail: ***@***

LinkedIn:  www.*** тел: ***

Tel.: тел: ***

Facebook:  www.***

Галерия на Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Тони Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Курсове по Руски език Велико Търново
Индивидуални уроци по Немски език Пловдив
Курсове Ноктопластика Пловдив
Йога за всеки
Частна детска градина София Люлин
Уроци по Математика Красна поляна
Как да науча Английски
Индийски танци уроци online
Народни танци начинаещи
Учителка по Английски
Уроци по Руски език онлайн
Йога Младост
Частни уроци по Математика Добрич
Курсове по Английски език София
Уроци по Математика за 7 клас Пловдив
Курс Оперативно Счетоводство
Школа по Английски език София
Уроци по Математика за 2 клас
Народни танци София Бели брези
Уроци по Пеене Стара Загора
Бокс тренировки дома видео
Обзавеждане на детски градини
Испански онлайн
Частни детски ясли Лозенец София
Народни танци за начинаещи Пловдив
Школи Народни школа
Зумба в София Лозенец
Курсове по Биология
Бизнес Английски онлайн безплатно
Улични танци
Индивидуални уроци по Български език и Литература
Курс по Испански Пловдив
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ