Регистрирай се
verified
plus

Тони Ц. Учител

София, България
Счетоводител в три топ компании, лидери в областта си в световен мащаб. Дипломиран счетоводител с дългогодишен опит в областта на вземания, задължения и общо счетоводство.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 513 пъти
Посетители: 326
Последно онлайн: 16.02.20
Преподавам Преподавам на Цена

Кариерно ориентиране

още »
цена по договаряне

Уроци по Microsoft Excel

още »
цена по договаряне

Уроци по Microsoft Powerpoint

още »
цена по договаряне

Уроци по Microsoft Word

още »
цена по договаряне

Уроци по Microsoft Outlook

още »
цена по договаряне

Уроци по Счетоводство

още »
20 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Икономически университет Варна Счетоводство и контрол Бакалавър 2014
Висше училище по застраховане и финанси - ВУЗФ София Журналистика, продуцентство и финанси в класа на Лора Крумова Магистър 2016
Сертификати и грамоти на Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Тони Ц.

 

* + БРОКЕРСКО ОБУЧЕНИЕ (ОБУЧЕНИЕ ОТ БРОКЕР)

* + СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, какво трябва да знаем (ОБУЧЕНИЕ ОТ БРОКЕР)

 

Здравейте

Аз съм Тони и ще изготвя за Вас програма, целяща професионалното Ви развитие и релизация, според конкретните Ви нужди, желания, интереси, образование и професионален опит.

Работя като счетоводител за най-големия дистрибутор на техника в света - Инграм Майкро, интетрвюиран съм за работа за финансово-счетоводни позиции и в над 15 други топ компани, сред които Кока Кола, Каргил, Фантастик Сървисис, HP, Карготек, Икеа и много други, все световни лидери в областта, в която оперират. В много от изброените  съм получавал и работни оферти, преминавайки успешно през всички етапи на подбор, а в Инграм това се случи дори повече от веднъж. Допускал съм и грешки, които са ми коствали желана позиция или компания. Грешки, които можех да избегна ако се бях подготвял по-добре. Организирал съм и лично съм участвал в лекция пред ученици по темата за CV-тата и социалните мрежи и как да ги използваме така, че те да са полезни за нашата кариера.

Мога да съм полезен, както на студенти, търсещи първата си по-сериозна работа по специалността, така и на хора, които целят да сменят компания или на такива, които изпитват затруднения при изготвяне на своята автобиография или стратегия за кандидатстване в определена компания. Много често грешките на интервю за работа са породени, не от факта, че кандидатът е неопитен или прекалено опитен, а от подценяването, недостатъчно добрата подготовка или информираност за самото интервю.

Няма да обещая на никой от Вас, че ще е лесно. Това, което ще ви предложа е процес, който ще ви помогне да се развиете до нивото, което е нужно за да сте част от топ компаниите, в които желаете да се реализирате и развивате. Опитът и знанията, които ще ви предам в процеса на работа ще са Ви полезни и занапред в кариерата. Единствено от Вас и от усилията, които ще положите, зависи колко бързо ще успеете да получите това, което желаете като развитие.

Ще се стремя да ви срещна и с други мои колеги, професионалисти от сферата на финансите, счетоводството, информационните технологии, маркетинга, мениджмънта, човешките ресурси, продажбите и много други. На тях ще разчитам да проведат всички тренинги, които са извън моите умения и компетенции. Целя да Ви предоставя 100 % качество. Можете да се свържете с мен за всякакъв тип тренинги според нуждите Ви, а аз ще Ви насоча към мои колеги и партньори, професионалисти с голям опит в желаното от Вас направление.

Ето и контактите ми, за тези, които желаят силен кариерен старт. Свържете се с мен, за да разкажа повече за методиката и начина ми на работа:

e-mail: ***@***

LinkedIn:  www.*** тел: ***

Tel.: тел: ***

Facebook:  www.***

Галерия на Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.
Тони Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Тони Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ