Регистрирай се
5.0
image
0899 120 827
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Тони Ценков Учител

Редута, 1505 София, България map
До парк Гео Милев
0899 120 827
Счетоводител с опит в топ компании, лидери в областта си в световен мащаб.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 773 пъти
Посетители: 442
Последно онлайн: 23.09.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Microsoft Excel

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Тони Ценков
Образование Град Специалност Степен Випуск
Икономически университет Варна Счетоводство и контрол Бакалавър 2014
Висше училище по застраховане и финанси - ВУЗФ София Журналистика, продуцентство и финанси в класа на Лора Крумова Магистър 2016
Сертификати и грамоти на Тони Ценков
Допълнителна информация и професионален опит за Тони Ценков

Здравейте,

Казвам се Тони и мога да съм Ви полезен ако желаете да придобиете или подобрите знания и умения за работа с програмата Microsoft Excel. Обученията, които изготвям са подходящи за всеки, който иска да се научи да работи с програмата с цел да представя и/или анализира данни за чужди или собствени нужди. Уроците са съобразени с нивото и целите на обучаемия. Подходящи са както за подготовка за интервю за работа, така и за всеки, който притежава малък или среден бизнес или има желание да следи по-добре личните си финанси например. Обученията могат да са по-сбити или по-разширени. Предлагат се и във вариант за деца и подрастващи, като в този случай са по-разширени и на по-изгодни цени. 

Ето и малко повече за мен и моя опит и образование. Средното си образование завърших в ПГ Проф. Д-р Асен Златаров  гр. Видин със специалност Икономика и мениджмънт. Имам Висше образование от Икономически университет - Варна, специалност Счетоводство и контрол. Семестриално съм завършил и магистратура Журналистика, продуцентство и финанси във Висше училище по застраховане и финанси, в класа на Лора Крумова и Галя Щърбева. В последните 6 години работя главно за един от най-големите дистрибутори на техника в света - Ingram Micro на позиция счетоводител (GL Accountant), като съм работил и 2 години за най-голямата почистваща компания във Великобритания, предоставяща франчайз за почистващи услуги - Fantastic Services. През всички тези години и на всички позиции, на които съм работил ми се е налагало да ползвам програмата Microsoft Excel с цел анализ на данни. Имам богат практически опит с програмата с цел анализа и размера на вземания, задължения, отворени позиции документи, клиенти, доставчици, резерви, инвентар, нефактурирани стоки и т.н. Изгледал съм и стотици часове платени и безплатни Excel видеа и уроци от различни платформи за да изуча всяка една тънкост на програмата и за да мога да структурирам правилно обученията в зависимост от нивото и нуждите на обучаемия.

В процеса на обучението Ви ще дам всичко от себе си за да Ви бъда максимално полезен, ще получите и множество файлове и бази данни, с които да се обучавате и тренирате всичко научено. При желание от Ваша страна ще имате уникалната възможност да се срещнете с мои познати, професионалисти с опит на световно ниво в сферата на счетоводството, човешките ресурси, финансите, покупко-продажбите и други.

Ето и контактите ми. Свържете се с мен по какъвто начин пожелаете , за да разбера повече за вашите нужди във връзка с ексел обученията и за да разкажа повече за методите и начините ми на работа. 

e-mail: toni.tsenkovv@gmail.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/toni-tsenkov-182417110

Tel.: +359899120827

Facebook: https://www.facebook.com/toni.tsenkov

Галерия на Тони Ценков
Изпрати съобщение
до Тони Ценков
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ