Регистрирай се
5.0
image
0887 800 114
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Теодора Атанасова Учител

София, България map
0887 800 114
Нека изучаването и усвояването на английски език да бъде полезно удоволствие! Предлагам подготовка за изпитите FCE, CAE, CPE, IELTS, STANAG, TRINITY, TOEFL както и подготовка за матура по АЕ, кандидат-студентски изпити в български и чужди висши учебни завенедния, английски език за академични и специфични цели, бизнес английски и други образователни цели. Съдействам за изготвянето на пакет от документи (портфолио, мотивационнo писмо и лично становище) при кандидатстване в чужбина.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 196 пъти
Посетители: 131
Последно онлайн: 12.05.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български за чужденци

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Теодора Атанасова
Сертификати и грамоти на Теодора Атанасова
Допълнителна информация и професионален опит за Теодора Атанасова

Завършила съм бакалавърска програма по "Приложна лингвистика" с английски и немски език и магистърска програма "Лингводидактика" със специализация – базов учител по АЕ. Имам CELTA сертификат с резултат – pass B и сертификат за работа с обучаеми с дислексия от университета Ланкастър,  Великобритания. Работила съм във всички сфери на образованието от ранно чуждоезиково обучение, през подготвителен клас в езикови гимназии, школи по АЕ, изнесено корпоративно обучение и не на последно място във Великобритания, където подготвям какдидат студенти или новоприети такива. През последните осемнадесет години работя като университетски преподавател. Преподавам общ английски, английски за академични и специфични цели.Подходът е строго персонализиран, заданията са съобразени с личните интереси и предпочитания.  Смартфонът Ви е първи помощник в съвместната ни работа - освободете повече памет!

Мои възпитаници са завършили бакалавърски и магистърски програми по цял свят. Някои от тях са: Оксфорд, Кеймбридж, Брайтън, Страдклайд, Йорк, Лондон, Чичестър, Дъръм, Манчестър, Лийдс, Охайо и Кентъки. Резултатите от IELTS са преобладаващо 7, 7.5, 8, 8.5 и рядко 6, 6.5. FCE, CAE и CPE се радват на А и В.

 В сферата "коучинг" можем да развием презентационни умения, успешна работа в екип, умения на 21 век и да се подготвим за успешно интервю за работа и кандидатстване в чужбина.

Изпрати съобщение
до Теодора Атанасова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ