Регистрирай се
4.7
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 2.0 от 1 потребител
verified
plus

Теодора Й. Учител

София, България
МОЯТА ГЛАВНА ЦЕЛ Е ТИ ДА ГОВОРИШ ИСПАНСКИ! На 28 години съм, родена във България (Варна), но от много ранна възраст живея в Испания (Мадрид). Всичките ми образования са свършени в Мадрид, с перфектен испански.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 1430 пъти
Посетители: 824
Последно онлайн: 13.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Испански език

още »
20 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Теодора Й.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Rey Juan Carlos I Madrid, Spain Счетоводство и други -
Допълнителна информация и професионален опит за Теодора Й.

Ако искаш повишение в работата си, ако искаш нови отворени врати към бизнеса към образованието ти или дори към нови държави и приятели, научи  испански език. Този език е говорим повече от 450 МИЛИОНА души в света в 22 държави, със сигурност ЩЕ ИМАШ УСПЕХ с каквото и да се занимаваш и където и да отидеш. А МОЯТА ГЛАВНА ЦЕЛ Е ТИ ДА ГОВОРИШ ИСПАНСКИ!

Нейтив, предлагам частни уроци, добре подготвени и с бърз и добър резултат. Може и всеки ден, също и помагане на домашна работа по испански. 

Обичам работата си и продължавам да научавам нови методи за по добро и бързо учене, със сигурност ГРАМАТИКАТА НЕ Е първото правило за учене на какъвто и да е език, за това в моите часове се говори САМО ИСПАНСКИ 20% граматика и 80% практика.

Галерия на Теодора Й.
Теодора Й.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Теодора Й.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ