verified

Танцово студио V. Спортен клуб

София, България
V. - Ние сме танцово общество от талантливи и позитивни млади хора. С танц и усмивка градим бъдещето си, стремим се да развиваме танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4908 пъти
Посетители: 1880
Последно онлайн: 30.05.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Хип-Хоп

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
цена по договаряне

Уроци по Брейк

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
цена по договаряне

Уроци по Суинг танци

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
цена по договаряне

Уроци по Класически балет

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Танцово студио V.

Нашата собствена фирмена зала - Залата 'VS' DANCE, която е една от най-модерните и просторни зали в София, е профилирана за улични и съвременни танци. Тук се обучават новите таланти на 'VS' - за шоубизнес, състезатели, хореографи и артисти. Преподавателите от 'V.' са едни от най-популярните и установени имена в българската танцова култура. Те често са канени за съдии на редица хип-хоп мероприатия и като лектори на семинари и мероприатия като ОnFest, Fanta Dance Festival Sofia Dance Week и други. Подкрепяйки младите, 'VS' осигурява път на развитие и на своите ученици. Най-изявените и постоянни таланти биват повишавани в танцьори от главния състав на V., а други стават и преподаватели! Стиловете, в които работим са Hip-Hop, Popping, Waacking, House Dance, Dancehall, Breaking, Ladies Style, 36+, Hip-Hop for Kids и др. Създатели на танцовия късометражен филм 'VS DAY'. Създатели на танцовия спектакъл 'VS LIFE'.

 

Екипът на 'VS' е работил с артисти като Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Дороти Такева, Аlex P, Camorata, www.*** , 100 Kila, Santra, Куц и Клец, Графа, Spens, Марина, Део, Солео, Big Sha, Gegata, Rudi, Duli, Muden и Kukushev и др. Поканени са и от баскетболния състав на Левски и Отборът ни по Американски футбол "Софийските мечки" за мажоретен състав. Официален DANCE TEAM на БМВ Клуб България. Участия в рекламни клипове на Coca Cola, Adidas, Kamenitza, Pepsi, Мтел и други. Членовете на екипа са канени като авторитети в редица предавания, може да видите техни интервюта в редица онлайн списания и медии, свързани с хип-хоп и танцовата култура като цяло и не само.

 

Официален балет на The Voice Of Summer Tour 2014. Танцьори на V. танцуват в най-елитните столични заведения, като: Cabarett Club Mascara, PM: Club, Club Chervilo, TEQUILA CLUB, Yalta Club, Club Sugar и др. Участвали в легендарните партита METROPOLIS. Виктория Димитрова 'Goldy' печели приз за "Най-добър клубен танцьор на България" за 2012 година.

Изпрати съобщение
до Танцово студио V.
Докладвай нередност

Подобни профили
4.4
image
Искра Д.
Спортен клуб по Хип-хоп
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ