Регистрирай се
5.0
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
verified
plus

Танцова школа Л. Школа, Курсове

Варна, България
Ако искате да се потопите в магията на българския фолклор - тук е мястото! Ако искате да се запознаете с нови и интересни хора - тук е мястото! Ако искате да бъдете позитивни - тук е мястото! Ако искате да танцувате без ограничения - тук е мястото! Ако искате да се забавлявате - тук е мястото!
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4538 пъти
Посетители: 1899
Последно онлайн: 13.11.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Народни танци

още »
5 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Танцова школа Л.
Допълнителна информация и професионален опит за Танцова школа Л.

Школата е създаден през пролетта на 2012 г. Танцовата школа е създадена, за да запознае повече хора с танцовия ни фолклор, който уверявам Ви е уникален, неповторим, невероятно богат и завладяващ. Танцът ни отвежда в друг свят и всичко наоколо изчезва. Танцът е магия. Той е любов, приятелство, сплотеност, традиция ... Танцьорите предават емоциите си на околните и ги зареждат с невероятно красиви чувства. Ако искате да се докоснете до магията на фолклора ни ЗАПОВЯДАЙТЕ! Ще ви покажем хората, които ние знаем, и заедно ще продължим да изучаваме необятните дебри на танцовия ни фолклор. При нас ще намерите нови приятели, място за отмора след работния ден, място за забавления и невероятни приключения, място за подкрепа и разбира се невероятни усещания докато танцувате. Не знам дали може да се опише с думи всичко онова, което изпитваме докато танцуваме, затова ЗАПОВЯДАЙТЕ да го изживеете с нас!

Галерия на Танцова школа Л.
Танцова школа Л.
Танцова школа Л.
Танцова школа Л.
Танцова школа Л.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Танцова школа Л.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ