verified
plus

Танцов клуб П. Школа

София, България
Казвам се Маргарита и съм професионален танцьор. Занимавам се с български народни танци повече от 15 години. Започна като хоби и се превърна в професия. Любовта ми към танца е голяма и бих искала да я предавам на хората.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3315 пъти
Посетители: 1197
Последно онлайн: 25.08.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Народни танци

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Танцов клуб П.

Детска танцова школа за български народни танци към танцов клуб "П." има за цел да запознае децата с тайните на танцовият ни фолклор. Те ще имат възможността да научат най-популярните хора и танци, да разпознават тактовите размери, да се запознаят с фолклорните инструменти и още много различни неща, които ще доразвият у тях качества като музикалност, ритмичност и танцувалност. Всеки час ще градим заедно постановка на тялото, която е важна за правилното развитие на всяко дете. Тя се постига чрез "екзерсис" - това е система от движения и танцови комбинации, подредени в определен ред, имащи за цел постепенно да загреят и да подготвят мускулите и ставите на танцьора за активното натоварване. Всичко това сигурно звучи сложно?! Елате да се убедите в обратното! Ако вашето дете е на възраст от 7 до 10 години заповядайте при нас! 
Българските народни танци са истинско забавление с много движение!

Изпрати съобщение
до Танцов клуб П.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ