Регистрирай се
5.0
image
скрит
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 3 потребители
verified
plus

Светла М. Учител

София, България
скрит
Да имаш търпение във всички неща е може би един от най-важните уроци, които човек трябва да научи, ако иска да постига целите си. Ето защо обучението в каквато и да е дисциплина отнема време, внимание и търпение, както от страна на учещия се, така и от страна на онзи, който се опитва да предаде знания.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1985 пъти
Посетители: 1122
Последно онлайн: 10.04.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Графичен дизайн

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Adobe Illustrator

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Adobe Photoshop

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Adobe Indesign

още »
15 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Федерация на научно-техническите съюзи София Графичен дизайн Бакалавър
Софийски университет "Св. Климент Охридски" Сифия Българска филология Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Светла М.

*Предвид обстановката в страната и предписанията на правителството за спазване на социална дистанция във връзка с опитите за ограничаване разпространението на COVID-19, всички уроци ще бъдат провеждани само онлайн.*

 

Какво е необходимо за онлайн урок:

1. Да създадете профил на  www.*** Това е безплатно уеб приложение, което позволява видео и аудио връзка, споделяне на екрана и отдалечен достъп на участниците в онлайн срещата.

2. Да разполагате с микрофон и слушалки или колони, както и уеб камера, ако желаете и аз да мога да ви виждам.

3. Да инсталирате програмите, на които искате да работим на вашите компютри (Photoshop, Illustrator, inDesign и други).

Малко преди срещата, аз ви изпращам линк по мейла, на който, като кликнете, автоматично се включвате в онлайн срещата ни с вашия Zoom профил.

 

Казвам се Светла Михайлова на 35 години. През 2008 г. завърших специалност Българска филология в Софийския университет с професионална квалификация учител по български език и литература. Страстта ми към дигиталното изкуство доведе и до моето второ образование, а именно графичен дизайн в Центъра за професионално обучение към Федерация на научно-техническите съюзи в България през 2011 г.

Професионалното ми развитие като графичен дизайнер започна в Камея Дизайн, а с колегите ми от там поддържам приятелство и до днес. Не след дълго авантюристичният дух се пробуди и заминах в чужбина. Професионалният ми живот продължи в Холандия, а малко след това и в Чили, където имах възможността да видя графичния дизайн през погледа на един съвсем различен свят.

В практиката ми като графичен дизайнер от самото начало винаги съм обучавала новопостъпили и начинаещи графични дизайнери или студенти по различни програми и проекти, както в България, така и в чужбина. Това ме научи, че можеш да разбереш нещо истински само тогава, когато трябва да го обясниш на някой друг. 

В момента освен с преподавателска дейност в школата Svetla Graphics се занимавам и с разработването на 2d side-scrolling видео игра за iOS и Android.

 

Обучението се провежда на iMac, а някои от най-интересните уроци включват работа с графичен таблет Wacom и DSLR камера Nikon. Всички уроци са с практическа насоченост и следват учебния подход на учене чрез правене.

Изпрати съобщение
до Светла М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ